El pilot de l’equip Reale Avintia Racing, Héctor Barberá, ha dominat el segon entrenament lliure disputat en condicions de mullat aquesta tarda en el recentment asfaltat circuit de Sachsenring, escenari del Gran Premi d’Alemanya. L’espanyol ha estat davant durant tota la sessió i en la seva última

    sortida ha anat millorant els seus temps en cada volta per acabar primer amb un marge de 0.038s sobre Marc Márquez que ha estat segon.
Al matí amb l’asfalt sec les sensacions han estat força bones, però Barberá no ha pogut fer una volta ràpida i en la combinada de temps està 14o a 0737s del més ràpid del dia, l’italià Andrea Dovizioso.

    Per Loris Baz també ha anat millor la sessió de la tarda que la del matí. En sec no ha aconseguit trobar bon ‘feeling’ amb la moto i amb els pneumàtics i ha acabat 22è. A la tarda amb la pluja ha anat millor i ha aconseguit acabar 13è. Però el pilot francès de Reale Avintia Racing no està content i per demà espera poder millorar la posada a punt de la moto.

    “Hem començat bé perquè hem pogut provar tant en sec com en mullat i les sensacions han estat bones en les dues condicions. En sec ens han faltat set dècimes i hem acabat més enrere, però en general està tot molt ajustat. Demà donen més pluja i avui era important fer una bona volta en sec per passar directament a la Q2, però no ha pogut ser. Potser no he arriscat prou i no he trobat el moment de apretar però he acabat content. A la tarda en mullat de seguida he tingut bon ‘feeling’, he estat durant tota la sessió entre els cinc primers i al final he estat el més ràpid. El nou asfalt m’agrada molt, l’adherència és molt bó en sec i en mullat. Demà sortiré a tope per intentar classificar-me el més amunt possible per a la carrera”.

    “No ha anat malament del tot. Aquest matí ha estat més complicat, aquest circuit sempre hem costa una mica i no he aconseguit fer una volta bé. Si mirem el temps ideal és bastant millor del que hem fet, per això crec que tenim de buscar fer la moto més fàcil i si demà no plou anirem molt millor. A la tarda en mullat les sensacions eren molt bones i l’adherència del nou asfalt és increïble, molt superior al d’Assen. El ‘feeling’ ha estat bo i no he apretat molt al final per no prendre riscos, però si demà plou crec que podrem estar molt més amunt”.

      Els pilots de l’equip Reale Avintia Racing arriben a Alemanya aquest cap de setmana per disputar la novena cita del Campionat del Món de MotoGP 2017. Amb una longitud de tan sols 3,7km, Sachsenring és el circuit més curt del calendari i també el més lent pel que fa a la velocitat mitjana. Però les seves característiques, amb una primera part de corbes a esquerres enllaçades i la ràpida part final del traçat, que comença amb el seu famós tobogan, sempre produeixen carreres atapeïdes fins a l’última volta.

      Hector Barberá té bons records de l’any passat quan va aconseguir classificar-se en la primera línia de la graella i diumenge a la cursa va lluitar pel podi mentre l’asfalt va romandre mullat. Però va canviar de moto massa tard, el que li va fer perdre les seves opcions de lluitar pel podi i acabar la cursa novè. Tot i així, està desitjant començar el cap de setmana en un circuit que li encanta i en el qual confia a aconseguir un bon resultat.

      El circuit alemany no és a la llista de favorits del seu company Loris Baz, però el francès està desitjant arribar a Alemanya per intentar repetir el gran resultat del passat cap de setmana a Assen, per acabar la primera meitat de l’any amb bon gust de boca .

      “El cap de setmana a Assen no ens va anar massa bé i per això estic desitjant arribar a Alemanya. M’encanta l’circuit, l’any passat vaig sortir segon i el diumenge vaig fer una bona carrera. Assen sempre m’ha costat una mica, però Sachsenring és el contrari i sempre ha estat un dels millors circuits per al meu estil de pilotatge, per això confio en poder-ho fer molt bé. Serà important aconseguir un bon resultat després d’una primera meitat de temporada tan complicada, així que si aconseguim sortir d’Alemanya amb bones sensacions, podrem començar la segona part del campionat molt més forts. ”

      “Estic desitjant començar el cap de setmana a Sachsenring, sobretot després de com ens va anar a Assen diumenge passat. El circuit no m’agrada molt i, encara que l’any passat vaig córrer lesionat, mai m’he trobat còmode. Però tenim algunes idees amb les que la moto pot anar molt bé i com és un circuit amb gairebé totes les corbes a l’esquerra serà bo per al meu braç, tot i que veurem com va quan comencem. Aquesta serà l’última cursa abans de passar pel quiròfan per operar-me el braç dret i vull acabar la primera meitat de l’any amb un altre bon resultat. “

        El pilot de l’equip Reale Avintia Racing, Loris Baz, ha acabat l’octava posició en el Gran Premi d’Holanda disputat avui en el mític circuit d’Assen. El pilot francès de 24 anys ha sortit des de la 14a posició a la graella i després d’unes primeres revoltes en les quals s’ha col.locat en els punts, ha aconseguit remuntar fins arribar a la setena posició quan llavors ha aparegut la pluja. En la última volta ha protagonitzat una bonica batalla amb el pilot de Suzuki, Andrea Lannone, i encara que ha guanyat la partida, no comptava amb el seu company de marca a Ducati, Karel Abraham, que ha tret partit en la última volta superant a Lannone Y Baz. Però aquest vuit lloc és un gran resultat en un cap de setmana complicat per al pilot de Reale Avintia Racing.

        El seu company Héctor Barberá ha fet una remontada de posicions ,després de sortir des de la 20a posició de la graella i poc a poc estava arribant al grup de Baz, però quan la pluja ha fet acte de presència, ha arriscat canviant de moto i completant les últimes sis voltes amb pneumàtics d’aigua. L’aposta no ha sortit bé i ha acabat 16o i fora dels punts.

        El Campionat del Món de MotoGP viatja ara a Sachsenring on tindrà lloc el Gran Premi d’Alemanya el proper cap de setmana.

        “Hem tingut sort amb la pluja perquè en sec no tenia molta confiança amb la moto i el braç dret m ́ha començat a donar malestar després de només dues voltes. No tenia sensacions amb la part davantera de la moto i tot i així he decidit mantenir el ritme perquè hi havia un grup molt gran justament darrere meu. Quan he vist que començava a caure una mica d’aigua, he optat per seguir atacant per mantenir les gomes en temperatura i no va haver d’entrar a canviar de moto. La estratègia ha anat bé i ha aconseguit acabar vuitena. M’ha passat Lannone, he tornat a passar una altra vegada per dins, però no sabia que Abraham estava darrere i m’ha avançat. Però, bo, setè o vuitè no canvia tant, l’important és estar entre els deu millors i arribar motivats a Alemanya per acabar la primera part de la temporada.”

        “L’aposta avui m’ha sortit malament. Ha començat a ploure una mica quan faltava poques voltes i aquí el que és habitual és que quan comença a ploure ho faci amb força, per això he pensat que si entrava abans podria tenir avantatge. He vist que entrava en Zarco i que ell s’ arriscava.De vegades et surt bé i d’altres malament, i avui ha estat el segon. En aquest tipus de carreres sempre he estat conservador, aguantant molt de temps en pista i per lo general m’he anat malament. Avui he estat massa arriscat i ha estat un desastre. Hem tingut les pitjors condicions que es podien donar a la carrera, però també hem après una lliçó per a les propera vegada que tinguem una carrera així “.

          Les previsions de pluja s’han complert avui a Assen i totes les sessions lliures i cronometrades s’han disputat en mullat. Al matí els pilots de Reale Avintia Racing, Héctor Barberá i Loris Baz han acabat sisè i novè, respectivament, de manera que les expectatives de l’equip per a la Q1 eren bastant altes.

          A la tarda les bones sensacions que han tingut Barberá i Baz han desaparegut i la manca d’adherència en el pneumàtic posterior no els ha permès rendir com al matí. Tot i així Baz ho ha donat tot i ha lluitat fins a l’última volta per passar el tall a la Q2. Al final no ha pogut ser i ha acabat quart, de manera que demà sortirà a la cursa 14è des de la cinquena línia de la graella.

          Barberá no ha pogut acostar-se a la seva ritme del FP3 i demà sortirà 20è des de la penúltima línia, encara que tots dos confien a poder fer una bona carrera, plogui o no.

          “Ha faltat molt poc per passar a la Q2. Aquest matí he tingut molt bones sensacions en mullat però la tarda tot i que he anat bé, les sensacions han estat diferents. Encara que he caigut aquest matí el ‘grip’ era molt bo, però durant la Q1 no tenia res d’adherència darrere i sobretot en l’última part del circuit ha estat complicat. Ho he intentat fins al final, he estat sempre primer, segon, tercer, quart … Sabia que calia donar una última volta molt bona i així ha estat fins al T3. Gairebé caic deu vegades en l’última volta i, tot i que he millorat, no ha estat prou. La posició no és dolenta i veurem què passa demà amb la pluja. Crec que estem bé per a qualsevol condició i per poder fer una bona cursa. ”

          “Ha estat una sessió classificatòria força complicada. Aquest matí he acabat sisè i el ‘feeling’ era molt bo. Però aquesta tarda ha canviat tot, no hi havia ‘grip’ darrere i semblava que anava a perdre la moto a cada corba. Així ha estat impossible estrènyer i no he pogut rodar com al matí. En només 15 minuts no tens temps d’aturar i al final vam sortir bastant enrere. Les condicions de la pista eren diferents i m’hauria d’haver adaptat millor. Sincerament no sé què prefereixo per demà, si pluja o sec. Aquest matí ha anat molt bé, però molt mal a la tarda. Ahir vaig anar ràpid al matí i no tant a la tarda. Caldrà fer-ho bé en la condició que ens toqui.”

            Els pilots de Reale Avintia Racing, Loris Baz i Héctor Barberá han acabat el primer dia d’entrenaments lliures per al Gran Premi d’Holanda en 16a i 18a posició, respectivament. Tots dos pilots han treballat dur amb els seus equips per afinar al màxim la posada a punt de les seves Ducati. Assen és un circuit

            ràpid i enllaçat en el qual les frenades no són molt forts, per tant cal carregar més pes en el pneumàtic davanter per aprofitar tot el seu potencial. En aquest punt s’han concentrat tant Baz com Barberá i, tot i que mirant la taula de temps la posició no és la millor, les diferències amb els primer no són tan grans i tot està molt atapeït.

            La previsió climatològica per demà és de pluja. Si finalment es confirma els pilots de Reale Avintia esperen poder lluitar per millorar la seva posició, en unes condicions que habitualment han estat favorables per a ells i les seves Ducati Desmosedici.

            “Al matí ha estat complicat perquè no tenia bones sensacions amb la moto. Però hem canviat algunes coses i aquesta tarda ha anat molt millor. Amb aquests nous pneumàtics cal carregar molt pes davant perquè funcionin, però sent tan alt no és fàcil acostumar-se, però ens ha ajudat molt per millorar. Després per buscar un temps hem muntat els compostos més tous i potser hauria anat millor amb el davanter mig. però estem a només quatre dècimes del ‘Top 10’ i no està malament. Demà sembla que plourà tot el dia, així que caldrà preparar bé la Q1 per intentar passar a la Q2 “.

            “La veritat és que no hem començat el cap de setmana com ens hagués agradat i potser en aquest circuit s’accentuen una mica més els problemes. Ens segueix faltant pes a la part davantera i no és una pista on es freni molt. Si mirem els temps està tot molt ajustat, ens han faltat unes dècimes per entrar a la Q2, i potser m’ha faltat fer una bona volta, però en general crec que el ritme no ha estat dolent. Si tinc la sort que no plogui per la matí espero poder millorar el meu temps en sec. Cal millorar la moto a les frenades. Si plou la veritat és que he rodat poc amb aquesta moto en aigua, però com sempre intentaré donar el millor de mi per acabar el més amunt possible”.

              Després d’un cap de setmana de descans dels pilots de Reale Avintia Racing, Héctor Barberá i Loris Baz, viatjaran aquest cap de setmana al circuit d’Assen per disputar la vuitena cita del Campionat del Món de MotoGP 2017. El Gran Premi d’Holanda serà el primer de dos caps de setmana de carreres consecutius que marcaran el final de la primera part de la temporada a Alemanya. Però abans de posar rumb Sachsenring, Barberá i Baz disputaran el famós ‘Dutch TT’ a Assen aquest diumenge.

              El circuit de 4,5km és un dels predilectes dels pilots de Reale Avintia i tots dos esperen estar lluitant pel ‘Top 10’ a la Catedral del Motociclisme. L’any passat la carrera va ser interrompuda per la pluja i després de 14 voltes i en la segona part a 12 voltes, Héctor Barberá va aconseguir remuntar fins al sisè lloc.

              Per Loris Baz serà la seva primera vegada a Assen amb Ducati, l’any passat es va perdre la cursa per una lesió, però aquest cop arriba amb moltes ganes de lluitar per un bon resultat.

              “Després del bon cap de setmana a Barcelona aquesta setmana he estat entrenant molt dur i amb més motivació que mai. Arribo a Assen amb moltes ganes de millorar el que vam fer en l’última carrera i acabar d’oblidar la primera part de la temporada amb un altre gran resultat. El circuit m’agrada molt i haurem de treballar dur des del divendres per treure el màxim partit dels pneumàtics i triar bé els de carrera. Serà important fer-ho bé a Assen i a Alemanya per acabar la primera part de la temporada amb bon gust de boca. ”

              “Estic content d’anar a Assen perquè és un circuit que m’encanta. El cap de setmana de descans ha vingut bé perquè estava una mica cansat després de Mugello i Barcelona. Però a més de descansar he entrenat bé per arribar fort a un dels meus circuits predilectes. L’any passat estava lesionat i no vaig poder córrer allà, així que estic desitjant poder rodar amb la meva Ducati. S’haurà de veure com va el cap de setmana perquè, tot i que les previsions no són dolentes, a Assen sempre pot aparèixer la pluja. També caldrà treballar per triar bé els pneumàtics. L’important és que vaig amb ganes d’acabar bé la primera meitat de la temporada amb les dues properes carreres.”

                Les expectatives eren positives perquè, Reale Avintia Academy tingués un excel·lent diumenge de carreres al circuit de Catalunya.

                El matí ha començat amb la primera cursa de Moto3, on Vicente Pérez i Makar Yurchenko tenien moltes ganes de demostrar el seu talent.

                Vicente ha tingut una bona jornada, però ha faltat rematar la feina. A la primera cursa, que sortia des de la quarta plaça de graella, ha perdut alguna posició en l’inici però ha estat lluitant pel podi durant tota la cursa. En l’última volta gairebé es va a terra i s’ha vist relegat a la sisena plaça, passant per línia de meta en aquesta posició. A la segona cursa ha estat en tota la seva durada en els llocs de cap i liderant la carrera, però en les últimes voltes ha perdut força i s’ha classificat en la sisena plaça també.

                Per Makar no ha estat un bon cap de setmana; en les dues carreres no ha pogut acabar. A la primera cursa s’ha caigut en el principi d’aquesta, en intentar esquivar Polanco i Kasmayudin. Ja en la segona, també s’ha anat a terra en la quarta volta a causa d’un highside, però per sort només ha estat un ensurt.

                I on s’ha fet una carrera espectacular ha estat en l’European Talent Cup, on Reale Avintia Academy gairebé fa vessar el pòdium amb Iker García i Andreas Pérez; només ha faltat que estigués també José Suárez.

                Iker García ha protagonitzat una victòria pròpia d’un pilot de nivell; des de la P12 de graella fins a liderar la cursa, amb una pilotatge de mestres. El pilot català ha anat remuntant poc a poc fins a aconseguir el seu màxim objectiu, la victòria. Per la seva banda, Andreas Pérez ha estat des de principi fins a la fi en el top 3 i estava molt clar que havia d’estar al pòdium. Ha estat defensant la seva posició durant tot el transcurs de la carrera i un segon lloc és excel·lent. José Suárez, no ha pogut acabar la cursa, a falta d’una volta per al seu final. Una llàstima perquè el pilot murcià tenia moltes ganes de fer bona carrera aquest cap de setmana.

                “Gran treball del team durant tot el cap de setmana. A l’ETC hem fet doblet, i en la categoria de Moto3 hem estat competitius en les dues carreres. Només em queda felicitar l’equip i als pilots pel gran esforç realitzat aquest cap de setmana a Montmelo.”

                “Aquest matí ha estat una cursa difícil perquè ha estat la primera vegada que em veig en el grup de davant i m’ha costat bastant. A la segona estàvem més còmodes, ja podia avançar millor però el motor s’ha vingut una mica avall. Vull agrair a l’equip tota la feina del cap de setmana i hem demostrat que podem lluitar per la victòria i per valència anem forts i a lluitar pel campionat.”

                “Per a mi no ha estat un dia bo, però estic content per l’equip perquè hem trobat el que m’estava fent malament en els dies d’entrenaments. És una pena no haver acabat a les dues curses però en la segona carrera vaig fer una bona sortida, era al front, em sentia molt còmode i és una pena la caiguda. Ara en els entrenaments de valència intentarem millorar. ”

                “Molt contents de com ha anat la carrera perquè no ens esperàvem tenir tan bon ritme i fer una carrera així. Moltes gràcies a l’equip i sobretot al Jordi, el nostre team manager, per tota la feina d’aquest cap de setmana. ”

                “Estic molt content amb el treball del cap de setmana; som competitius i se’ns ha escapat la victòria per miqueta. En el campionat ens posem segons ia València seguirem lluitant per mantenir aquesta dinàmica. ”

                 

                “Una pena al final perquè tenia moltes ganes d’acabar content aquest cap de setmana. No ha pogut ser però em quedo amb la feina que hem fet tots. Gràcies al meu equip per tota l’ajuda que sempre em donen i ens veiem a València,”

                  Els pilots de la Reale Avintia Academy arriben a Barcelona, tercera ronda del FIM CEV, amb molta força i esperant aconseguir bons resultats el cap de setmana.
                  Makar Yurchenko de Moto3 vol rodar ràpid amb la seva KTM i trobar les bones sensacions que, per mala sort, no va arribar a aconseguir en la cita de Le Mans. El pilot ucraïnès es troba, amb 23 punts, quart a la classificació del campionat i amb molt poca diferència amb el seu rivals.

                  Vicente Pérez de Moto3 ve de córrer com “wild card” del Mundial el cap de setmana, també al traçat català i on ha après molt. Encara té alguna molèstia, després de la seva caiguda en carrera, però està a punt per donar-ho tot en aquesta ronda. El valencià és sisè de la general de Moto3, amb 16 punts.

                  Els pilots de l’European Talent Cup arriben amb una carrera de desavantatge, ja que la Copa no participava a França.

                  Andreas Pérez, que va guanyar en una de les dues curses d’Albacete espera poder fer tan bones actuacions com en el traçat manxec; és cinquè de la general amb 25 punts.

                  Per la seva banda, Iker García, que és el 17è en la classificació general, arriba

                  al circuit català il·lusionat per continuar aprenent i així poder arribar a optar per llocs de cap.

                  I José Suárez, que a Albacete es va quedar amb les ganes d’aconseguir resultats millors, sap que està en procés d’evolució i que aconseguirà arribar al seu objectiu.


                  “És bo córrer la tercera cita del Campionat aquí, a Montmeló, perquè és com córrer al Gran Premi de casa, tant per a l’equip com per a mi també. És un cap de setmana llarg. Espero que tinguem suficient temps a la pista per poder posar el setting correcte a la moto. Segur serà un ensenyament físicament, perquè estarem a més de 30 graus. Estic desitjant que arribi el cap de setmana i treballaré dur per aconseguir el millor resultat possible ,”


                  “A aquesta cursa anem bastant motivats, perquè venim amb un bon ritme del Mundial. Alhora també estem amb la incògnita de com em trobaré perquè vinc d’una forta caiguda. El circuit de Montmeló és molt bonic perquè té revolts lents, ràpides … una mica de tot. Vaig a donar el màxim i a intentar tenir un bon cap de setmana ”


                  “La veritat és que aquest cap de setmana tocarà treballar molt a Montmeló, ja que anem cinquens de la classificació i cal remuntar ràpidament llocs. Esperem donar-ho tot. El traçat és molt arrissat, amb molts sots i no és que tingui un excés de grid. Serà una cursa interessant, molt lluitada i veurem a veure que es pot fer. ”


                  “Anem a Montmeló amb moltes ganes de fer-ho bé i amb il·lusió. Tenim confiança en l’equip i en fer una bona carrera i seguir aprenent. Moltes gràcies a tot l’equip tècnic per confiar en mi. ”


                  “És el meu primer any competint aquí i encara haig d’aprendre molt, però el nostre objectiu és entrar entre els deu primers. Estic mi feliç de formar part de l’equip Reale Avintia. El circuit de Montmeló no el conec però sé que és molt tècnic i segurament m’agradi. ”

                    Els pilots de Reale Avintia Racing han aconseguit a Barcelona el millor resultat per a l’equip en el que portem de temporada, amb Héctor Barberá novè i Loris Baz dotzè, en una cursa molt dura en la qual la temperatura de les pista ha superat els 50 graus .

                    Héctor Barberá ha sortit sisè des de la segona línia i, encara que en les primeres voltes ha cedit algunes posicions, a poc a poc ha anat agafant ritme i ha pogut superar a diversos rivals. Al final de la cursa ha mantingut una bonica lluita amb el líder del campionat, Maverick Viñales, a qui ha aconseguit superar en l’última volta.
 Sens dubte una gran manera de celebrar la seva carrerra 250ª en el Campionat del Món.

                    El seu company Loris Baz també ha acabat dotzè en una cursa molt dura, en què a més de combatre la calor, ha hagut de soportar a sobre de la moto amb alguns problemes físics, per tant, aquests quatre punts tenen un gust especial per al pilot de Reale Avintia.

                    Després de dues carreres consecutives a Mugello i Barcelona, el Campionat del Món de MotoGP es pren un respir abans de tornar a l’acció a Assen aquí a dues setmanes.

                    “Estic molt content perquè després d’un inici de temporada caòtic avui per fi hem pogut demostrar que hem fet un pas endavant. Cal oblidar les primeres carreres i seguir en aquesta línia. Avui hem sortit sisens i hem acabat novens en una cursa que ha estat molt dura amb tanta calor. Al principi Zarco m’ha passat molt fort a la xicana, m’ha tret fora i he perdut contacte amb el grup. És una pena perquè si haguéssim estat aquí podríem haver fet una mica més. Però cada vegada estem més a prop, som més competitius i estic adaptant més el meu estil a aquesta moto. M’està costant molt i per això estic treballant molt fort fora dels circuits per ser cada vegada millor. En les últimes carreres ja estàvem millor, no hem pogut confirmar-ho, però avui per fi hem tornat al bon camí. Ara hem de seguir així a Assen i Sachsenring. ”

                    “Ha estat una cursa duríssima. La sortida no ha estat bona, he tingut un tacte estrany amb l’embragatge i no he pogut guanyar cap posició. En les primeres voltes he passat a Abraham, Rabat i Iannone que anaven més lents, i després quan estava darrere de Viñales he tractat de conservar els pneumàtics. Però no ha estat suficient perquè al final no tenia res d’adherència. També he tingut un problema amb el fre davanter, s’ha posat molt dur i amb el problema que tinc als braços he arribat destrossat a la meta. Crec que avui no es podia fer molt més, fins a l’últim terç de la carrera he estat molt a prop del grup d’Héctor, Viñales i Crutchlow, però he hagut de baixar una mica el ritme al final. El positiu és que hem sumat més punts i espero poder fer-ho millor a Assen.”

                      La jornada de dissabte al Gran Premi de Catalunya ha estat marcada per les altes temperatures; això no ha estat cap entrebanc perquè els pilots donin el màxim possible. A més, la gran afició que sempre és usual veure a Montmeló ha servit a tots de suport.

                      Vicente Pérez, de Reale Avintia Academy, ha tingut un bon dia i ha evolucionat bastant respecte als temps del dia d’ahir. Tot i que el pilot valencià sortirà demà des de la P28 amb un 1’55.218, la posició és irrellevant, ja que està a només cinc dècimes de la P17.

                      Vicente tenia molt clar que avui havia d’agafar experiència i així ho ha fet des del

                      matí, que a la FP3 s’ha classificat en la P23 amb un temps de 1’55.525.
                      L’equip està content amb la feina que s’està realitzant i sabent que va pel bon camí per fer-se fort en el FIM CEV.
                      Demà s’espera la carrera amb positivitat i sense pressions, perquè l’important és aprendre per al cap de setmana vinent a la cita del FIM CEV.

                      “Avui hem treballat força bé. Al FP3 hem millorat respecte a ahir i això m’ha donat confiança per a la Quali. A la sessió de Classificació no hem tingut molta sort perquè venia per ficar-me al P14 o P15 i un pilot se m’ha posat per davant; no he pogut fer una bona volta. Estic content perquè tinc ritme per demà lluitar pels punts. Encara que estiguem al P27, això no és significatiu perquè en temps estem molt enganxats. Demà he de fer una bona sortida i enganxar-me al grup. Vull agrair tota la feina que sempre fa el meu equip per tenir tot a punt per a cada entrenament i cursa. ”

                      “Vicente i tot l’equip han treballat molt bé i crec que s’ha complert l’objectiu, que era anar traient el màxim potencial de cara al cap de setmana que ve. Tot i que la posició és la 27a està a quatre dècimes d’estar entre els quinze primers. La cursa de demà ens la prenem amb calma, al principi. Si es col·loca en un bon grup i hi ha paciència podem esperar un resultat bo. No ens volem obsessionar per agafar punts; la nostra idea principal és fer bé la feina “.