Reale Avintia Academy – València – Circuit Ricardo Tormo

    Reale Avintia Academy i els seus pilots estan preparats per donar el 100% aquest cap de setmana (28 i 29 d’abril) a València, en la segona prova del FIM CEV.
    Després dels bons resultats obtinguts a Estoril, una victòria i dos podis, són altes les expectatives per al traçat de Xest.

    En Moto3, el valencià Vicente Pérez és tercer del campionat i corre a ‘casa’, de manera que les seves opcions per a l’èxit són altes.

    Per la seva banda, Andrea Cavaliere, vol treure l’espineta d’Estoril, on no va poder finalitzar la cursa, però està fort per donar el màxim a València.

    Andreas Pérez ve amb moltes ganes de pujar a la moto, després del seu trencament de clavícula esquerra que li van impedir competir a Portugal.

    En l’European Talent Cup, Barry Baltus es va estrenar amb una magnífica victòria i un podi en la segona carrera; actualment és segon del campionat.

    Carlos Tatay va aconseguir un cinquè lloc en la primera cursa de Portugal i ve disposat a donar tot el seu potencial aquest cap de setmana.

    Iker García està motivat perquè va a un traçat, Xest, que li agrada molt i on confia a aconseguir bons resultats.

    L’alemany Nicolas Czyba va fort a la segona cita del FIM CEV i a un circuit que el motiva bastant.
    Adrián Huertas, està bastant recuperat de la seva lesió de cúbit i ràdio i té moltes ganes de provar en quin estat físic es troba a sobre de la moto.

    Les previsions són molt bones i el treball del Reale Avintia Academy, juntament amb el dels joves pilots, estan sent extraordinari, pel que viurem un gran cap de setmana.

     

    TEAM MANAGER

    “Després dels bons resultats de la primera cursa, hem arribar amb molta il·lusió a València. Sabem que tenim bones opcions en Moto3 amb Vicente Pérez i esperem que tant Andreas Pérez, com Andrea Cavaliere comencin a realitzar grans resultats. En l’ETC sabem que tenim un equip molt potent amb Barry Baltus, Carlos Tatay, Adrián Huertas i Iker García … així que la nostra exigència serà màxima per aquest Gran Premi.”

    “Estic bastant motivat, ja que venim de fer un resultat força positiu. L’objectiu és seguir sumant, no m’he posat pressió per guanyar, però no hi ha dubte que volem guanyar, com en totes les carreres. Treballarem al màxim per això i ho veurem diumenge.”

    “Tinc moltes ganes d’arribar a València. De la meva lesió encara tinc una miqueta de dolor però estic bastant bé. No tinc objectius; m’ho vull passar bé, donar el màxim. El traçat de Xest s ́em dóna bé; és un circuit difícil, ja que la gent ha rodat molt i des del principi van molt ràpids. Però m’agrada molt i ho podem fer bé. ”

    “Jo crec que aquest cap de setmana podrem estar dins dels quinze primers. El traçat m’agrada molt, però és bastant difícil, per la qual cosa haurem de treballar molt. ”

    “Em trobo bé de la lesió, tot i que encara està molt recent. M’he marcat com a objectiu agafar bon feeling amb la moto, de cara a la resta del campionat; però amb calma. El circuit de València és el meu preferit i tinc moltes ganes de rodar allà.”

    “El meu objectiu és treballar dur i anar millorant cada dia per poder estar en el grup de cap, durant tot el cap de setmana. En Xest no m’ha anat molt bé en els últims anys, raó de més per treurem aquesta espineta i aconseguir bons resultats. Anem a per totes! ”

    “El meu objectiu és estar davant i gaudir al màxim, ja que és un circuit que m’agrada molt. Em sembla una traçada senzilla i divertida per als pilots.”

      MotoGP GP de las Américas – COTA

      El piloto del equipo Reale Avintia Racing, Tito Rabat, ha conseguido un excelente octavo puesto en el Gran Premio de las Américas disputado hoy en Austin, Texas. El ex campeón del mundo de Moto2 cada vez va más cómodo con su Ducati GP17 y hoy lo ha vuelto a demostrar con una carrera impecable. Saliendo desde la 14ª posición de la parrilla, ha ido remontando poco a poco y tras batir a Jack Miller en la última vuelta, ha terminado la carrera como segunda mejor Ducati, solo por detrás de Andrea Dovizioso. Este resultado es un extra para la moral de Rabat, quien llegará a Jerez con muchísimas ganas y noveno en la clasificación provisional del campeonato.

      El fin de semana en el Circuito de las Américas también ha sido positivo para Xavier Simeon. El piloto belga del Reale Avintia ha vuelto a acabar una carrera y ha cogido más experiencia. Cada vez está más cerca de estrenar su casillero de puntos y espera que esto suceda en un par de semanas en Jerez, donde ya ha rodado en invierno con la Ducati MotoGP.

      “Estoy muy contento de las tres primeras carreras que hemos hecho, de el trabajo que está haciendo el equipo y de mi Ducati. Hemos hecho un fin de semana muy bueno, ya que era complicado y solo habíamos rodado en buenas condiciones en el FP2. Nos hemos arriesgado con la elección de neumáticos para la carrera y hemos acertado. Ha sido una carrera muy divertida. Al principio me ha costado adelantar a (Bradley) Smith y luego me he divertido rodando con Lorenzo, Rins y Miller. Al final he tenido una buena pelea con Jack y he conseguido pasarle en la última vuelta. Con este resultado voy a llegar a Jerez a tope”.

      “Por un lado estoy contento y por el otro estoy frustrado porque hemos decidido ir en el mismo sentido que las otras Ducati, con neumático duro detrás, que nunca había probado. Pensábamos que iba a ser buena la elección, pero no me sentía con mucha confianza al principio; luego he conseguido rodar más rápido, incluso con el ritmo de los que iban en el top 15. Ha sido un fin de semana para coger experiencia y donde hemos ido a ritmos decentes en algunos momentos. Cada vez me divierto más encima de la moto, pero aún voy con reservas para no cometer errores. Ahora a dar otro paso adelante en Jerez”.

        Reale Avintia Academy – GP de les Amèriques – COTA

        Livio Loi i Reale Avintia Academy han acabat els entrenaments de divendres al Circuit de les Amèriques a Texas, en una excel·lent novena posició. La pista americana no estava en les millors condicions, amb molta brutícia a la primera sessió, de manera que la jornada ha servit per treballar en la posada a punt de la KTM i agafar sensacions.

        El pilot belga espera més del cap de setmana i sap que anant per aquest camí, demà es podrà fer un bon lloc en els classificatoris.
        Livio i l’equip estan treballant dur per aconseguir una bona base per a la carrera i així poder lluitar per les deu primeres posicions diumenge.


        “Avui hem hagut de realitzar molta feina i ens hem centrat en diversos detalls per demà; perquè estem perdent en molts punts importants al llarg del circuit. Crec que podem millorar bastant i hem d’anar provant coses per anar evolucionant. La pista no estava en les millors condicions, però anirem a millor i demà espero que puguem aquí davant.”

          Reale Avintia Academy – GP de les Amèriques – COTA

          Livio Loi va acabar ahir decebut en els cronometrats amb el seu 26a posició, però el pilot belga del Reale Avintia Academy confiava molt en el seu ritme de carrera. El més important era fer una bona sortida i ho ha aconseguit. En només dues voltes ja estava 14o i a falta de sis o set volta ha arribat fins a la sisena posició. Però quan ja tenia a tir al grup de cap, ha tingut un problema amb el fre davanter i finalment ha acabat en desena posició.

          Un gran resultat tenint en compte les circumstàncies i, sens dubte, una bona lliçó per al Reale Avintia Academy i el pilot belga que esperen fer un pas més quan el Mundial torni a Europa.
          El Campionat del Món de Moto3 viatjarà ara a Espanya, on tindrà lloc la quarta cita de la temporada al Circuit de Jerez del 4 al 6 de maig.

          “Ha estat una cursa molt boja perquè he hagut de sortir des de l’última línia de graella i calia fer un gran treball. Estava a punt per lluitar i, en un punt, he arribat a estar a la sisena posició. Estava amb el grup de cap però he tingut problemes amb el fre davanter en les últimes sis voltes i no podia frenar molt fort. Ha estat una bona carrera, però sense aquest petit problema, penso que el podria haver fet millor. Vull agrair el dur treball que ha fet el meu equip i també a Zelos, el meu espònsor. La propera cita serà al Gran Premi d’Espanya i caldrà fer-ho molt bé a la “casa” de l’equip.”

            MotoGP GP de las Américas – COTA

            La lluvia caída durante la mañana ha complicado las cosas a Tito Rabat, quien tenía planeado atacar en el FP3 para poder pasar directo a la Q2. Pero con menos temperatura y la pista en unas condiciones lejos de ser ideales, el piloto del Reale Avintia Racing ha igualado sus tiempos de ayer, pero no ha podido mejorarlos. En la Q1 ha sido uno de los más rápidos, tercero en el primer ataque y, cuando venía para meterse entre los dos primeros en su ultima tanda, ha tenido un susto de delante y no ha podido mejorar. Mañana saldrá 14º desde la quinta línea de la parrilla, pero con más temperatura, espera poder marcar un buen ritmo y remontar.

            Xavier Simeon ha terminado satisfecho con su rendimiento hoy en Austin. A pesar de que su posición no lo refleje, el piloto belga del Reale Avintia Racing ha mejorado mucho la puesta a punto de su moto y se ha encontrado muy cómodo. En la Q1 ha elegido un neumático que hoy no era el mejor, pero aun así mañana espera poder estar con el grupo y seguir aprendiendo en su tercera carrera en MotoGP.

            “Ha sido un día muy complicado. La verdad es que con estas condiciones hemos sufrido muchísimo. Por la mañana nos hemos equivocado, porque pensábamos que el blando iría mejor con menos temperatura, pero no ha sido así. Para el FP4 he montado las únicas gomas que teníamos y no hemos ido bien. Pero luego hemos ido bastante bien en la Q1, he ido rápido pero al final no ha podido ser, se me ha cerrado la dirección al final y nos ha faltado poco para pasar. Aun así mañana espero que haga más calor, que nos va mejor”.

            “Hoy ha sido un día mucho más positivo y los cambios que hemos hecho mi posición sobre la moto me han ayudado para ser mucho más competitivo. Todo me salía más fácil y sinceramente esperaba hacerlo mucho mejor en la Q1. Ayer vimos que varios pilotos habían ido rápido con el neumático trasero duro, así que en mi última salida hemos montado esa goma. Pero nos hemos equivocado y con el blando tampoco hemos sacado el máximo rendimiento. Aun así estoy tranquilo, porque esto nos ha servido de experiencia y tenemos todo claro para la carrera de mañana. Será una carrera dura, porque este circuito es muy físico sobre la MotoGP”.

              Reale Avintia Academy – GP de les Amèriques – COTA

              El pilot del Reale Avintia Academy, Livi0 Loi, ha començat el dia fort i confiat tot i la baixa temperatura al matí. A la tarda en els cronometrats el pilot belga de 20 anys ha estat un dels més ràpids amb pneumàtics d’aigua, però quan ha sortit de nou amb slicks en els últims minuts li han faltat sensacions per poder estrènyer per millorar els seus temps i demà sortirà des de l’última línia de la graella.

              Així i Loi espera poder fer una bona sortida i aprofitar la seva gran ritme en sec per acabar la carrera el més amunt possible.

              “Estic molt decebut perquè he anat ràpid molt ràpid amb pneumàtics d’aigua i em trobava molt còmode. Però quan al final he parat a muntar els pneumàtics llisos només he pogut donar dues voltes i no he tret el màxim profit. Surto molt enrere i per això estic decebut, però hem anat ràpid en sec i en mullat i confio a poder recuperar moltes posicions demà i demostrar el nostre veritable potencial “.

                MotoGP GP de les Amèriques – COTA

                El pilot de l’equip Reale Avintia Racing, Tito Rabat, ha començat fort el primer dia d’entrenaments lliures al Circuit de les Amèriques. El pilot espanyol segueix augmentat la seva confiança amb la seva Ducati GP17 cada vegada que surt a pista i avui ha estat tot el dia entre els deu més ràpids. Només al final de cada sessió s’ha vist desplaçat i ha acabat el dia dotzè tot i patir una forta caiguda, afortunadament sense conseqüències físiques. Demà, si finalment no plou, Rabat espera poder passar directe a la Q2.

                Per al seu company Xavier Simeon avui tot ha estat nou. Per al ‘rookie’ belga al Circuit de les Amèriques sembla un nou traçat sobre la MotoGP. A la primera sessió ha patit una mica, però després cada vegada ha pilotat més fluid i ha millorat les seves sensacions. Demà espera fer un altre pas endavant i lluitar per un bon lloc a la graella per a la cursa de diumenge.

                “Ha estat un dia molt positiu. Em pensava que em costaria moltíssim, però ha anat molt millor del que esperava. Al matí la pista estava molt malament i ja a la tarda les condicions han millorat i hi havia menys pols. He tingut molta confiança i he estat molt còmode durant tot el dia. Aquesta tarda he patit una caiguda, però he tornat a pista i de seguida he tornat a agafar el ritme. El meu objectiu demà és fer-ho bé a l’FP3 per poder passar directe a la Q2 “.

                “M’hacostatmoltentendre aquesta pista amb la Ducati i nom, he trobat agust en la primera sessió. A la segona tot ha anat molt millor. Em falten moltes coses per millorar, sobretot en la meva posició sobre de la moto perquè ara segueixo una mica rígid i aquest circuit és molt exigent físicament. Si aconsegueixo això, puc avançar bastant. He d’anar més relaxat per poder anar ràpid. La Ducati és una de les motos més complicades per pilotar aquí, especialment en el primer sector, costa fer ràpid els canvis de direcció “.

                  MotoGP GP de les Amèriques – COTA

                  El Campionat del Món de MotoGP arriba aquest cap de setmana a Austin per disputar la tercera cita de la temporada en el espectacular Circuit de les Amèriques. El pilot de Reale Avintia Racing, Tito Rabat, arriba als Estats Units amb la moral per els nuvols després de completar a Argentina el seu millor cap de setmana des que va arribar a MotoGP. L’ex campió del món de Moto2 espera donar-se un pas més a Austin, una pista que en les últimes temporades se li havia travat , però en la qual confia en fer-ho bé seguint la línia de treball de Qatar i Termes.

                  Per al seu company Xavier Simeon, el Gran Premi de les Amèriques serà una nova oportunitat per seguir aprenent i progressant en la categoria de MotoGP. A l’Argentina el dissabte va ser el millor novell en els cronometrats i, a Texas espera seguir millorant per lluitar pels punts el diumenge.

                  “Estic molt content per la forma en què hem arrencat el Mundial i arribo súper motivat a la tercera carrera de l’any a Texas. Austin és una pista que m’agrada molt, té corbes ràpides, lentes, rectes, bèsties molt bèsties i la veritat és que és un gran repte per a mi, perquè els dos anys que he corregut a MotoGP no van anar molt bé, però confio que amb la meva Ducati podrem ser molt més competitius. Cal seguir amb els peus en el terra i amb les mateixas ganes “.

                  “Arribo a Austin molt motivat i amb moltes ganes. És una pista que en el passat sempre m’ha anat bé, però amb la Ducati de MotoGP serà molt diferent. El cap de setmana a Argentina va ser a més i vull seguir en la mateixa línia per millorar, està cada vegada més a prop de la zona de punts i aprofitar cada oportunitat per seguir aprenent els secrets de la categoría reina.”

                    MotoGP GP d’Argentina – Termas de Rio Hondo

                    El pilot de l’equip Reale Avintia Racing, Tito Rabat, ha aconseguit avui a l’Argentina el seu millor resultat en carrera des que va debutar en MotoGP. El setè lloc de Rabat ha arribat després d’una gran actuació en els entrenaments lliures i cronometrats que el van portar a començar la cursa des de la quarta posició de la graella. La pluja un cop més ha estat protagonista i la sortida s’ha endarrerit després d’una gran confusió, però això no ha afectat a Tito que ha sortit concentrat i ha aguantat fins al final en una cursa molt complicada amb pneumàtics slick en un circuit que encara tenia moltes zones mullades.

                    Xavier Simeon, que ahir va ser el millor ‘rookie’ en els cronometrats, avui ha acabat decebut. El pilot belga de Reale Avintia Racing ha sortit bé i estava lluitant pels punts, però s’ha anat recte en el primer terç de la carrera i ja no ha pogut recuperar. Així i tot el cap de setmana ha estat positiu i espera seguir aprenent i progressant en la pròxima carrera a Texas.

                    “Ha estat un gran cap de setmana i estic molt content amb el treball de l’equip i amb la meva Ducati. Hem fet un gran treball, tercers en sec el divendres, quarts en el crono dissabte i avui he aconseguit el meu millor resultat des que vaig arribar a MotoGP en unes condicions molt complicades. Acabar la cursa ja ha estat un èxit, i acabar tan a prop ha estat fantàstic. També ha estat molt bo poder rodar amb el grup de cap, perquè he vist i après moltíssimes coses. Estic molt content però això no ha fet més que començar, hem de seguir treballant així per millorar encara més en les pròximes carreres, començant per Texas.”

                    “Amb la cursa només puc dir que estic decebut. He comès un error després de cinc o sis voltes a la recta de darrere que m’ha fet perdre el contacte amb el grup que lluitava pels punts. Em trobava còmode tot i tenir problemes d’adherència al darrere que no em permetien entrar bé als revolts i accelerar com volia. Però he frenat bastant fort en la recta i la moto s’ha aixecat de darrere, he hagut de marxar recte i des d’aquí s’ha acabat la meva carrera. En general estic content amb el cap de setmana, ahir vaig ser el millor ‘rookie’ però avui m’esperava molt més de la cursa. Hem après una nova lliçó, hem d’analitzar bé tot i treballar per millorar en la propera.”