Reale Avintia Academy – GP d’Holanda– Circuito Assen

    El pilot de l’equip de l’Acadèmia Reale Avintia, Livio Loi, sortirà el 17è al Gran Premi d’Holanda de matí. El jove pilot de Bèlgica compta amb el suport de la seva afició aquí a Assen i demà espera poder fer una bona sortida des de la sisena línia de la graella i escalar posicions per aconseguir un bon resultat. L’equip ha realitzat un gran treball amb el posat a punt i les sensacions abans de la carrera són molt positives.

    La carrera de Moto3 a 22 voltes, donarà començament a les 11:00 a les 11:00.

    “Avui ha estat un dia bastant bo perquè en el FP3 amb els pneumàtics gastats hem fet un gran ritme i després en els cronòmetres hem fet una bona volta. Aquesta fi de setmana hem trobat una bon camí, per això crec que si demà podem millorar una mica més en l’escalfament, podrem estar molt més amunt en la carrera. Anem a donar-ho tot i espero fer una bona carrera .”

      MotoGP GP d’Holanda – Circuit Assen TT

      Un altre dia més el sol ha brillat amb força a Assen i els pilots de MotoGP han gaudit d’unes condicions perfectes durant el segon dia de entrenaments per al GP d’Holanda.
Tito Rabat ha seguit treballant amb el seu equip per millorar les seves sensacions amb la Ducati GP17 del Reale Avintia Racing. El pilot català ha millorat molt pel que fa al primer dia, però no ha estat suficient per passar a la Q2. Rabat sortirà demà des de la 14a posició de la graella, però espera estar

      més amunt en la carrera.
Per Xavi Simeon, el GP d’Holanda està sent molt difícil. El belga arribava amb moltes ganes després de donar un pas endavant a Barcelona, però avui no s’ha millorat molt i demà sortirà de la última fila de la graella.

      “Està sent un cap de setmana complicat però estic content de com estem fent el treball. Hem donat el màxim en un circuit que sempre se m ́ha donat malament des que vaig arribar a MotoGP. El temps en els cronòmetres ha estat bastant bo, ara només queda provant una parell de cosetes en el warp-up a veure si podem millorar per anar una mica més ràpid i aconseguir un bon resultat en carrera”.

      “Estic decepcionat. Res del que hem provat ens ha ajudat a millorar i hem baixat molt poc els temps. La moto és molt difícil pilotar aquí a Assen i amb la posada a punt que tenim no podem anar més ràpidament. No estic content perquè estem molt lluny. Després del cap de setmana a Barcelona, on vem estar més a prop, altra vegada hem tornat enrere. Espero trobar alguna cosa demà al warm-up per poder donar guerra a la carrera”.

        MotoGP GP d’Holanda – Circuit Assen TT

        Els pilots de MotoGP han començat el treball avui a Holanda i, durant el primer dia de entrenaments lliures en el circuit d’Assen, han pogut gaudir d’un temps poc habitual a la zona dels Països Baixos.

        Tito Rabat ha començat bé i ha acabat el primer lliure de la matí en duodécima posició. A la tarda, encara que ha millorat els seus temps, ha aconseguit el 17º millor temps del dia a 1.1 del més ràpid. Però això no és suficient per a Rabat que demà espera donar un altre pas per poder lluitar pel pas directe a la Q2.

        Per Xavier Simeon, el primer dia a Assen ha estat com començar el primer dia de l’escola. Després de les bones sensacions amb les que va deixar Barcelona, el pilot belga ha sofert una mica per trobar-se còmode amb la seva Ducati. Però el més positiu és que tant, Xavi, com el seu equip tècnic tenen clar els punts on es poden millorar, i al matí l’objectiu serà aconseguir apropar-se una mica més als temps de cap.

        Ha estat un dia complicat però hem obtingut moltes conclusions perquè sabem els problemes que tenim. De cara a demà ja sabem les solucions, per què el  que  ens falta no és molt. A veure si el dissabte podem donar una pasa  i fer un bon FP3”.

        El dia d’avui ha estat d’aprenentatge. Assen és un traçat totalment diferent al de Barcelona, aquest circuit és com una pista de karting i amb la Ducati m’ha costat molt en les corbes, sobretot amb els canvis d’adreça perquè la moto és bastant pesada. No vaig aconseguir treure el màxim rendiment, però sabia que anava a ser així. M’ he esperava ser un micamés ràpid, Però és que sé en  els punts on perdo més temps i segur que demà donarem un pase.”

          Reale Avintia Academy – GP de Holanda– Circuito Assen

          La jornada del viernes en el Gran Premio de Holanda, ha sido muy positiva para el piloto del equipo Reale Avintia Academy, Livio Loi, que hoy ha dado un paso adelante con la puesta a punto de su KTM y se ha encontrado mucho más cómodo.

          Livio ha terminado 27º con un mejor registro de 1’44.235 a 1.5s del más rápido, pero mañana espera poder dar otro paso y mejorar su posición en la parrilla de salida para la carrera del domingo.

          Loi corre “en casa” este fin de semana y cuenta con el apoyo de miles de aficionados belgas que se han acercado al país vecino para animar a sus pilotos.

          “Creo que hoy hemos dado un paso hacia delante y estamos por el buen camino. Espero que mañana podamos dar un pequeño paso más. Ha sido una pena en las últimas dos vueltas de los segundos libres, con los neumáticos nuevos, porque estaba en un grupo grande y había mucho tráfico. Se podía haber hecho mucho más. Mañana podemos estar más fuertes y lucharemos para ello.”

            MotoGP GP de Holanda – Circuit Assen TT

            Los pilotos del equipo Reale Avintia Racing, Tito Rabat y Xavier Simeon llegan este fin de semana al histórico trazado de Assen para disputar la octava prueba del Campeonato del Mundo de MotoGP 2018.

            Para Rabat esta carrera será crucial, porque después de varios fines de semana muy positivos, el español necesita confirmar sus buenas sensaciones en carrera. Cada vez se encuentra más cómodo con su Ducati y en Assen espera poder firmar su mejor resultado de la temporada.

            Xavier Simeon en Assen estará como en casa, no en vano es el circuito más próximo a su Bélgica natal y durante el fin de semana contará con el apoyo de miles de aficionados flamencos. En Barcelona Simeon mejoró mucho y, a pesar de caer en la carrera, salió de España con más sensaciones positivas que negativas. Eso será un empujón de confianza para el belga este fin de semana.

            “Tengo muchas ganas de llegar a Assen porque es un circuito que me gusta mucho, además este año parece que vamos a tener buen tiempo el fin de semana, así que tendremos que aprovecharlo. El último test que hicimos en Barcelona fue muy bien y estamos cogiendo un nivel muy bueno. Voy a Assen con la mentalidad de hacer un buen resultado, porque todo lo demás lo tenemos. Somos rápidos en los entrenamientos, salimos bien y solo nos falta un poco de suerte el domingo, porque desde que hemos llegado a Europa no hemos conseguido que en carrera todo vaya bien. Pero espero que esto cambie en Assen y podamos terminar donde nos merecemos”.

            “Assen es un circuito que siempre me ha encantado y donde he hecho buenas carreras en Moto2. También, junto con Le Mans, es como mi carrera de casa porque Bélgica está realmente cerca y eso me da mucha energía. Venimos de Montmeló donde en carrera no fue del todo bien, pero el fin de semana fue muy positivo y me sentí mucho mejor con la moto. Espero poder aprenderme rápido el circuito y rodar rápido desde el primer día, pero sobre todo disfrutar y dar mucho gas para ofrecer un buen resultado al público belga.”

              Reale Avintia Racing – GP de Catalunya– Circuit de Barcelona-Catalunya

              El día ha comenzado de maravilla con Tito Rabat marcando el segundo mejor tiempo en el warm-up y dejando claro que tenía los deberes hecho para la carrera. Al apagarse el semáforo rojo ha salido bien y, a pesar de perder algunos puestos, poco a poco ha ido recuperando posiciones para llegar a ocupar la novena posición en la vuelta 15 pero, solo tres vueltas después ha tenido un problema mecánico y se ha visto forzado a retirarse con su Ducati en llamas. Pero el piloto del equipo Reale Avintia Racing está satisfecho, porque en cada carrera está más cerca y demostrando un gran potencial.

              Para Simeon la carrera se ha terminado en la octava vuelta tras caer en la curva 1. Pero a pesar de todo, el piloto belga, está contento con el fin de semana realizado en Barcelona. En cada sesión libre ha ido mejorando y hoy en carrera ha estado peleando en el último grupo hasta sufrir la caída.

              Ha sido un domingo muy especial para todos en el equipo Reale Avintia Racing recordando a Andreas Pérez, lástima que Rabat y Simeon no hayan podido dedicarle un gran resultado.

              Mañana los pilotos se quedarán en el Circuit de Barcelona-Catalunya para completar un día de test y llegar a tope a la siguiente carrera en Assen dentro de dos semanas.

              “Ha sido una lástima porque estábamos haciendo una gran carrera, muy cerca de la cabeza y podíamos haber terminado en una buena posición. El fin de semana ha sido muy positivo: ayer pasé directamente a la Q2 en el FP3 yo solo, hemos hecho una salida muy buena, el ritmo también ha sido muy bueno, he adelantado a muchos pilotos y sacado mucha información para el equipo. Estoy muy contento porque me siento cada vez más confiado. Muy contento también de cómo va la  Ducati y con el equipo que ha hecho un trabajo magnífico. Queríamos apretar aquí para hacerlo muy bien y estas cosas pueden pasar. Ahora a pensar en el test de mañana y a por la siguiente.”

              “Quiero pedir disculpas al equipo por mi caída de la carrera, porque ha sido por un error mío. Aparte de esto, el fin de semana ha sido positivo y quiero mantener todo esto en mi mente para aprender de los errores. En este GP hemos estado más delante, mostrando más nuestro potencial y esto es positivo. También he entendido más cómo funciona esta moto, por eso, a pesar de la caída en la carrera, salgo de aquí con la cabeza muy alta. Tengo muchas ganas de llegar a Assen y seguir en la misma línea.”

                Reale Avintia Racing – GP de Catalunya– Circuit de Barcelona-Catalunya

                Tito Rabat ha brillado hoy en su casa, ante su afición, después de conseguir la novena posición para la parrilla de salida en el Gran Premio de Catalunya.

                Para el piloto catalán está siendo uno de sus mejores fines de semana de la temporada; ha conseguido pasar a la Q2 en el FP3 de la mañana, tras marcar un tiempo de 1’39.256 y durante los cronometrados, aunque no se ha sentido cómodo del todo con su Ducati, se ha metido en la tercera línea de la parrilla con un tiempo de 1’39.504. Mañana espera dar el 100%, al igual que hoy, y luchar por hacer su mejor carrera en casa.

                Xavier Simeon ha tenido muy mala suerte, ya que ha dado un paso hacia delante con su Ducati en los libres y tiene buenas sensaciones. Pero en el FP4 ha probado un neumático delantero más duro y ha sufrido una caída justo al final de la sesión. En la Q1 se ha vuelto a ir al suelo y, aunque ha vuelto a salir y ha mejorado sus tiempos, la vuelta ha sido anulada al exceder los límites de la pista. Mañana le toca remontar y mantener un buen ritmo para luchar por los puntos en la carrera.

                “El día ha sido muy positivo porque hemos realizado unos buenos entrenamientos y esta mañana hemos pasado el corte y he conseguido clasificarme para la Q2. En el FP4 también hemos rodado en tiempos ideales, con un buen ritmo de cara a la carrera de mañana. Pero durante la Q2 me costaba un poco frenar. Estamos listos para la carrera, solo queda ver si mañana hace mucho calor como hoy o un poco menos, porque eso puede cambiar totalmente la elección del neumático delantero. Mañana daremos el máximo, y si hacemos una salida correcta podremos luchar por una buena posición.”

                “Los cronometrados han sido hoy muy complicados. Realmente estaba muy contento con la moto y en el FP3 me he quedado a 1,3 segundos del primero, que es lo más cerca que hemos acabado este año. Pero en el FP4 he probado un neumático más duro delante y me he caído en la curva 2. En la Q1 me he caído otra vez, pero he podido volver a pista porque los mecánicos han hecho un trabajo muy bueno, reparando la moto en dos ocasiones y de manera súper rápida. Ha sido una tarde muy extraña porque esperábamos hacer unos mejores cronos. Mañana intentaremos hacer una buena remontada porque tenemos buen ritmo.”

                  Reale Avintia Academy 77 – GP de Catalunya – Circuit de Barcelona-Catalunya

                  Els pilots de l’Acadèmia Reale Avintia, Livio Loi i Vicente Pérez, no han compler les seves expectatives en la sessió de classificació d’avui per al Gran Premi de Catalunya.

                  Livio Loi esperava trobar alguna cosa que li permetés anar més ràpid, però no era possible i demà sortiria del 27è lloc amb una millor volta de 1’50.247. El motorista belga no està 100% còmode amb la moto i perd temps en diverses zones del Circuit Barcelona-Catalunya.

                  L’escalfament del diumenge al matí serà crucial per provar diferents escenaris en el seu KTM per fer una baralla amb el grup principal de la carrera de Moto3. Vicente Pérez ha brillat durant el FP3 aquest dematí i ha acabar a vuitè lloc, i ha fet una empenta a la classificació intentant repetir la seva actuació a la tarda. Però en els últims minuts de la sessió, ha patit una forta caiguda. Després d’un primer revisió a la clínica del circuit, ha estat traslladat a l’Hospital General de Catalunya per raigs X. Els metges han descartat les fractures, però Pérez romandrà a l’hospital fins a la tarda. Només demà decidirà amb l’equip si participarà al Gran Premi de Catalunya.


                  “Hem provat diverses coses a la moto per intentar trobar una millor manera, però res ha funcionar com estava previst. Hem de consultar les dades aquesta nit i veure on podem millorar. Encara estem molt lluny del cap davant i necessitem trobar alguna cosa per anar més ràpid i tenir millors sensacions, perquè hauríem de estar molt més alts. Si la sensació es manté amb la moto, la cursa serà dura, perquè perdem en moltes zones del circuit. Espero trobar alguna cosa que em permeti lluitar “.


                  “D’una banda estic content i, d’altra banda, estic molt trist. A l’FP3 vam fer un gran treball i vam trobar el camí correcte. Hem començat a classificar amb molta motivació, però no he tingut la millor sensació davant. A la darrera volta, estava a punt de fer un bon temps, però un altre corredor s ́ha estavellar davant meu i no he poder evitar-ho i m ́he estavellar també. Vull donar les gràcies al meu equip, perquè sempre treballen molt i aquest cap de setmana no és una excepció.”.

                    Reale Avintia Racing – GP de Catalunya– Circuit de Barcelona-Catalunya

                    Les coses han anat bé per l’equip Reale Avintia Racing i els seus pilots, Tito Rabat i Xavier Simeon el primer dia al Circuit de Barcelona-Catalunya.

                    Tito Rabat ha acabat el divendres a la 10a plaça, amb un temps de 1’39.851 i amb un ritme molt bo que li beneficiarà per a la carrera del diumenge. Rabat espera que entrarà en la Q2 i classificar-se entre els deu primers en el seu Gran Premi de casa. El pilot, que va sofrir una caiguda en les proves realitzades fa unes setmanes per conèixer les modificacions del traçat català, està content amb el nou asfalt, encara que creu que hi ha alguns punts que es podrien millorar.

                    Xavier Simeon ha donat un pas cap endavant al Circuit de Barcelona- Catalunya als entrenaments lliures del divendres, amb un temps de 1’40.697. El rookie de MotoGP està en el camí correcte i s’aproxima a l’objectiu que tenia des de l’inici del Mundial 2018, estar entre els quinze primers llocs de la taula.

                    Les expectatives són molt positives per als classificatoris de matí i els pilots, juntament amb l’equip, estan donant el 100% per honrar al seu company Andreas Pérez.

                    “El primer dia a casa ha estat positiu i hem aconseguit rodar amb molt bon ritme i fent-ne molt bones. Avui hem aconseguit estar en la primera plaça i sé que a la tarda podem anar moltíssim més ràpid. Hi ha que treballar per que demà retallem aquest temps que ens falta. El circuit està molt bé, és molt ràpid, però només hi ha una línia i si surts d’ella està molt brut i és delicat”.

                    “Estic satisfet perquè hem estat a la sisena posició després a la 20a i anem baixant el temps. Som molt millors, perquè encara que ens queda, estem molt lluny dels 15 primers. Hem millorat bastant, en comparació amb el test i això és molt positiu Veurem més a dalt és molt bo per la meva moral, perquè encara que darrerament no estava molt lluny d’alguns pilots, sempre estava darrere. Ara, cal tornar a dormir a la nit i seguir a la mateixa línia demà”.

                      Reale Avintia Academy 77 – GP de Catalunya- Circuit de Barcelona-Catalunya

                      L’equip Reale Avintia Academy i els seus pilots, Livio Loi i Vicente Pérez, han començat el Gran Premi de Catalunya amb molta força per poder donar alguna alegria a tot l’equip aquest cap de setmana.
                      Livio Loi està molt content amb la tònica que ha caracteritzat la jornada de entrenaments lliures al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot de la Bèlgica ha acabat a la 27 a plaça avui el divendres, amb un temps de 1’50.805 però va pel bon camí amb la posada al punt de la seva KTM. Demà espera acabar d’afinar els reglatges de la seva moto i aconseguir un bon lloc a la graella d’arribada de la carrera del diumenge

                      Per a Vicente Pérez, el dia ha estat bo en la seva adaptació al Mundial i el divendres s’ha centrat a establir diversos punts per lluitar pels posats forwards en la carrera del diumenge. El pilot valencià, que porta el número 77 en honor a Andreas Pérez, espera homenajar el seu etern amic amb un gran resultat. Vicente s’ha classificat en la 29 a plaça de la combinada del divendres.

                      “La jornada ha estat positiva. Hem estat provant diferents punts: pneumàtics i altres coses per veure com ens podem ajudar de cara al diumenge. Estem avançant i crec que en el futur seguirem un camí millor i hem de treballar dur per fer uns bons cronometrats. Tenim que estar aquí per lluitar en la carrera. El nostre objectiu és aconseguir un ‘top 10’, encara que no és fàcil, però ho donarem tot “.

                      “El dia ha començat bé i en la tarda ha empitjorat un a mica, però només en la classificació, ja que internament el nostre objectiu era provar coses a la moto i aconseguir una bona posada a punt. Crec que anem pel camí correcte. Poc a poc ens anem trobant millor. demà tenim diferents detalls que provar, que poden funcionar gràcies al treball que s’ha fet avui “.