Per Reale Avintia Racing és un plaer poder presentar el seu nou projecte en el FIM CEV que arrenca aquest cap de setmana al circuit d’Albacete. Després de diverses temporades centrat en el Campionat del Món de MotoGP, l’estructura que dirigeix Raúl Romero a través de la seva empresa Esponsorama, torna al CEV amb un projecte que busca crear planter entre els més joves.

Amb l’equip Reale Avintia Academy competiran ni més ni menys que cinc pilots. L’espanyol Vicent Pérez i el rus Makar Yurchenko ho faran sobre sengles KTM RC250R al FIM CEV de Moto3, mentre que els més joves, Iker García Abella, Andreas Pérez Manresa i José Suárez Gómez, s’estrenaran a l’European Talent Cup.

Malgrat la seva joventut, l’equip compta amb gent molt experimentada, amb Jordi Gatell com Team Manager i el quatre vegades campió d’Espanya, David de Gea, que s’encarregarà de seguir les evolucions dels pilots des de la vora de la pista, en el seu paper d’assessor esportiu de l’equip de Reale Avintia Academy.

El projecte compta amb el suport de Reale Seguros, Avintia Grup, Pacha, Air Europa, Cirsa, ITR, GRO, Sokol, JJuan i Galfer. A més dels patrocinadors tècnics, Sixteen Valves, Sitges Card, Graftec, Akrapovic, Makarthy, Regina, PBR, Beta, Domino, Titan, Rizoma i Esfera Racing.