Aquest cap de setmana comença una de les fases més intenses de la temporada amb quatre carreres en cinc setmanes. El Gran Premi d’Itàlia serà el primer i els pilots del Reale Avintia Racing, Héctor Barberá i Loris Baz, arriben molt motivats després del test a Barcelona, on tots dos pilots van millorar les sensacions amb les seves Ducati i amb els pneumàtics davanters que Michelin s’estrenarà a Mugello aquest cap de setmana.

Per a Barberá les primeres carreres de l’any no han estat a l’altura de les seves expectatives, però el pilot espanyol espera que el Gran Premi d’Itàlia sigui un punt d’inflexió en la temporada.

El seu company al Reale Avintia Loris Baz té clar que aconseguir un bon resultat diumenge serà crucial per començar amb bon peu aquesta fase de carreres en què el Campionat del Món de MotoGP passarà per Mugello, Barcelona, Assen i Sachsenring en tan sols cinc setmanes.

“Anem a Mugello amb moltes ganes. El test que vam fer la setmana passada a Barcelona va ser molt positiu i vam arribar amb la motivació al màxim. L’inici del campionat ha estat molt complicat per a nosaltres, però crec que hem trobat el camí i estic desitjant arribar a Mugello per poder comprovar-ho. Anem a fer com que aquestes cinc primeres carreres només han estat un mal son i ara toca començar de zero aquest cap de setmana en un circuit que m’agrada molt.”

“Ja comença la part més seriosa de la temporada, amb un mes que tenim per davant amb quatre carreres en cinc setmanes. Serà un mes molt important i el que és bo per a nosaltres és que estem en un gran moment i tenim bon ‘feeling’ amb la moto. Cal seguir així treballant bé i començant el divendres a Mugello per posar a punt la moto per a la carrera. És un circuit que m’agrada i sempre va bé a la Ducati, així que espero que puguem estar el més amunt possible i sumar punts. “