Els pilots de l’equip Reale Avintia Racing Héctor Barberá i Loris Baz han sortit del Gran Premi de la Gran Bretanya amb punts en el seu caseller. Barberá i Baz sortien 16è i 21è a la graella després d’uns entrenaments bastant complicat, el resultat final ha estat positiu i un premi per al treball dur de tot l’equip.
Héctor Barberá ha tingut un problema en la sortida amb el qual ha perdut moltes posicions, però després ha pogut mantenir un ritme constant durant tota la carrera que li ha permès aconseguir al seu company d’equip i superar-lo en l’última volta per sumar dos punts.

Loris Baz ha arriscat en triar el pneumàtic del darrere tou per a la carrera. En les primeres voltes li ha donat avantatge, però al final, amb l’augment de temperatura a pista, ha acabat la carrera sense ‘grip’ i li ha costat diverses posicions. Tot i així ha acabat sumant un punt en un cap de setmana complicat.

“La cursa ha estat de menys a més. A la sortida quan he ficat la primera se m’ha mogut una mica la moto i per no fer un ‘jump start’ he frenat i ha tornat a sortir. Però he perdut moltes posicions i m’he quedat gairebé l’últim. Després he passat tot el temps remuntant, tenia bon ritme però he perdut molt de temps intentant avançar a Smith i a Miller. És una pena el que ha passat a la sortida perquè la moto avui anava molt bé i crec que podria haver acabat entre els deu primers. Ara cal intentar treballar amb aquesta posada a punt perquè està clar que és la que millor em funciona. A Misano espere fer un altre pas més.”

“Ha estat una cursa difícil encara que al final he acabat millor del que s’esperava. Ha estat un risc sortir amb el pneumàtic tou, però era el pneumàtic que millors sensacions em transmetia i m’ha permès atacar per remuntar en les primeres voltes. Després he intentat acabar la carrera el més amunt possible, però no he pogut aguantar la posició fins al final perquè patinava moltíssim en les corbes de dretes. Quan m’ha passat Abraham he intentat aguantar amb ell forçant allà on podia, però en les dues últimes voltes el pneumàtic estava fos. Al final ha arribat el Héctor que tenia més ritme i no he pogut fer res. Hem sumat un punt, que després de com ha anat el cap de setmana no està malament. Esperem tornar a estar al nostre millor nivell a Misano.”