Reale Avintia Racing – GP de Catalunya– Circuit de Barcelona-Catalunya

Les coses han anat bé per l’equip Reale Avintia Racing i els seus pilots, Tito Rabat i Xavier Simeon el primer dia al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Tito Rabat ha acabat el divendres a la 10a plaça, amb un temps de 1’39.851 i amb un ritme molt bo que li beneficiarà per a la carrera del diumenge. Rabat espera que entrarà en la Q2 i classificar-se entre els deu primers en el seu Gran Premi de casa. El pilot, que va sofrir una caiguda en les proves realitzades fa unes setmanes per conèixer les modificacions del traçat català, està content amb el nou asfalt, encara que creu que hi ha alguns punts que es podrien millorar.

Xavier Simeon ha donat un pas cap endavant al Circuit de Barcelona- Catalunya als entrenaments lliures del divendres, amb un temps de 1’40.697. El rookie de MotoGP està en el camí correcte i s’aproxima a l’objectiu que tenia des de l’inici del Mundial 2018, estar entre els quinze primers llocs de la taula.

Les expectatives són molt positives per als classificatoris de matí i els pilots, juntament amb l’equip, estan donant el 100% per honrar al seu company Andreas Pérez.

“El primer dia a casa ha estat positiu i hem aconseguit rodar amb molt bon ritme i fent-ne molt bones. Avui hem aconseguit estar en la primera plaça i sé que a la tarda podem anar moltíssim més ràpid. Hi ha que treballar per que demà retallem aquest temps que ens falta. El circuit està molt bé, és molt ràpid, però només hi ha una línia i si surts d’ella està molt brut i és delicat”.

“Estic satisfet perquè hem estat a la sisena posició després a la 20a i anem baixant el temps. Som molt millors, perquè encara que ens queda, estem molt lluny dels 15 primers. Hem millorat bastant, en comparació amb el test i això és molt positiu Veurem més a dalt és molt bo per la meva moral, perquè encara que darrerament no estava molt lluny d’alguns pilots, sempre estava darrere. Ara, cal tornar a dormir a la nit i seguir a la mateixa línia demà”.