La pluja finalment ha arribat avui al Circuit Internacional de l’Losail i les sessions cronometrades de les tres categories s’han cancel·lat a causa de les males condicions de la pista. La graella per al Gran Premi de Qatar de demà s’ha basat en les posicions de la combinada de temps de les sessions lliures d’ahir, de manera que els pilots de l’equip Reale Avintia Racing, Loris Baz i Héctor Barberá sortiran des de la 14a i 20a posició, respectivament.

Durant la tarda l’organització ha fet l’impossible perquè el programa del Gran Premi seguís endavant, però encara que algunes parts del circuit de 5.4km estaven completament seques, hi havia altres zones humides i altres completament embassades. Al final la Direcció de Cursa ha decidit cancel·lar tots les sessions cronometrades.

“Avui no hi ha molt per explicar. Hem passat la major part de la tarda esperant notícies de Direcció de Cursa, però al final no ha estat possible sortir, ni en mullat, ni en sec. Penso que han pres la millor decisió. El circuit no estava en condicions per rodar amb les nostres motos. Veurem què passa demà.”

“És una pena no haver pogut rodar avui perquè per a mi era important. Ja em vaig perdre els tres dies de test per la lesió i m’hauria vingut fenomenal fer més quilòmetres en aquesta pista abans de la cursa. Però era perillós sortir en aquestes condicions, i la seguretat és el primer. Així que hem d’acceptar la decisió de Direcció de la Cursaa.”