Acadèmia Reale Avintia – França – Circuit de Le Mans

Coincidint amb el Gran Premi de França de MotoGP, la estructura de Moto3 del FIM CEV a l’Acadèmia Reina Avintia es trasllada al Circuit de Le Mans, per disputar la tercera prova del Campionat.
En aquesta cita s’incorpora al pilot de bèlgica, Barry Baltus, que va complir 14 anys fa dos setmanes i ja pot pujar a la categoria de Moto3. Barry ha estat aquest any disputant la Copa Talent Europea, a la espera d’arribar a l’edat per passar a lluitar amb Vicente Pérez, Andreas Pérez i Andrea Cavaliere.

Vicente Pérez arriba al traçat francès amb les idees molt clares, després del complicat cap de setmana que va viure al circuit de Cheste. El pilot valencià ja coneix a Le Mans i és un traçat que li motiva bastant.

Andreas Pérez està en un circuit nou per a ell, però és un pilot que evoluciona ràpidament i pot estar lluitant dins dels 10 primers des del principi. No va tenir tampoc una bona cap de setmana a València; ve amb més experiència i amb la idea de trobar ràpid el ‘posat a punt’ de la seva moto.

L’italià Andrea Cavaliere es troba en la mateixa situació que els seus companys d’equip, ja que no va viure un cap de setmana fàcil a la passada cita del FIM CEV. Andrea té ganes de provar-se ja amb la seva moto i obtenir bons resultats a França.

#TEAM MANAGER

“Afrontem aquesta cap de setmana amb molta energia. Sabem que el GP de Le Mans sempre és complicat, perquè no hi ha entrenaments lliures, comencem directament amb dos cronòmetres. Confiem en els nostres pilots, que estiguin al 100% i serà una gran cap de setmana . ”

“Em veig bé, malgrat els mal resultats a València,per motiu de la posada a punt de la moto. Arribem motivats perquè sabem que som punteres en el campionat i segur que podem fer-ho molt bé. El traçat francès ens proporciona bons records del any passat, en el que hem fet una bona remontada. Espero no haver de remuntar tant aquest any i lluitar per estar dins del grup de cap des del principi “.