MotoGP GP d’Holanda – Circuit Assen TT

El cap de setmana del Gran Premi d’Holanda va començar amb complicacions per als pilots de l’equip Reale Avintia Racing i ha acabat de la mateixa manera

avui en cursa.
Després de sortir 14 o a la graella Tito Rabat ha anat remontant posicions fins ocupar l’onzè lloc després de la caiguda de Danillo Petrucci. Però quan l’italià ha caigut, han començat els problemes per a Rabat, que rodant sol i amb molt vent, no ha aconseguit trobar-se còmode. Al final ha creuat la meta 16è després de lluitar en un grup de cinc pilots que han acabat separats per mig segon.
Per Xavier Simeon també ha estat complicat. El pilot del Reial Avintia Racing ha començat bé i en les primeres voltes estava per davant d’Abraham i Lüthi, però el belga ha tingut problemes amb el neumàtic de darrera i ha hagut de retirar-se.
El Campionat del Món de MotoGP tornarà a l’acció en dos setmanes al circuit de Sachsenring, escenari del Gran Premi d’Alemanya.

“Ha estat un cap de setmana complicat des del divendres i avui no ha canviat molt. En carrera he sortir bé i estava bastant còmode rodant amb Petrucci, però quan ha caigut,m’ha costat molt mantenir el ritme amb tant vent. No tenia confiança, jo he anat quedant enrere i no he pogut fer més. Tenim que treballar per quan torni a fer vent millorar. Al final hem quedat sense prendre punts, però si mirem la classificació, acabar a 16 segons del primer tampoc està malament”.

“Ha estat una cap de setmana difícil d’entendre, no em ho esperava així. Després de Montmeló, vam fer un simulacre de carrera bastant ràpid i em va donar moltes esperances per Assen. Aquest és un traçat que sempre m’ha agradat i volia fer un bon resultat davant l’afició belga. No estava bé amb la moto en tot cap de setmana. En carrera he tingut problemes amb el pneumàtic després de deu voltes i no entenc molt bé per què. Demano disculpas a l’equip perquè venia amb molta més experiència i ganes de fer-ho bé. Ara toca pensar en Alemanya”.