MotoGP GP de Qatar – Losail International Circuit

El pilot de l’equip Reale Avintia Racing, Tito Rabat, ha començat la temporada amb un sòlid onzè lloc en la primera cursa del Campionat del Món de MotoGP

2018 disputada aquesta nit a Qatar. La sortida no ha anat molt bé, l’ex campió del món de Moto2 ha perdut diversos llocs i ha creuat la meta 21è a la primera volta. Però Rabat ha seguit concentrat i amb un ritme de carrera molt constant ha anat superant als seus rivals per acabar a només mig segon del Top 10.

El seu company d’equip Xavier Simeon ha acabat 21è en el seu debut en la categoria reina, però ha complert el primer objectiu que era acabar la cursa i acumular una valuosa experiència per a les pròximes cites. El seu ritme ha anat millorant en cada volta i marcant la més ràpida gairebé al final.

Ara el pàdoc volarà fins a Argentina, per disputar la segona cita de la temporada en només tres setmanes.

“Estic molt content de com hem començat la temporada. Hem fet un cap de setmana molt complet i hem tingut una mica de tot, bons moments, altres no tant, però hem pogut mantenir la calma i he treballat molt unit amb el meu equip. En la sortida he tingut algun problema que hem de revisar i he sortit molt malament, però després poc a poc he anat fent el meu ritme i avançant a gent. Sorprenentment quan he acabat la carrera estava a només 15 segons del primer i això és un rècord per a mi en MotoGP. Estic molt, molt content amb la Ducati, és la moto que millor s’adapta al meu estil i l’equip ha estat perfecte”.

“Era difícil fixar-se un objectiu de resultats perquè sortint l’últim no es pot determinar. No hi havia fet un simulacre complet en tota la pretemporada i aquesta ha estat la meva primera cursa. Però estic satisfet, he anat millorant en cada volta i he fet la meva volta ràpida en la 19, el que per a mi és molt positiu. El nivell d’aquest any és molt alt, l’any passat amb aquests temps podia haver entrat en els punts. Avui he agafat experiència i he anat fins al final, amb temps bastant decents. Seguirem treballant per fer-ho millor a l’Argentina”.