MotoGP GP d’Holanda – Circuit Assen TT

Un altre dia més el sol ha brillat amb força a Assen i els pilots de MotoGP han gaudit d’unes condicions perfectes durant el segon dia de entrenaments per al GP d’Holanda.
Tito Rabat ha seguit treballant amb el seu equip per millorar les seves sensacions amb la Ducati GP17 del Reale Avintia Racing. El pilot català ha millorat molt pel que fa al primer dia, però no ha estat suficient per passar a la Q2. Rabat sortirà demà des de la 14a posició de la graella, però espera estar

més amunt en la carrera.
Per Xavi Simeon, el GP d’Holanda està sent molt difícil. El belga arribava amb moltes ganes després de donar un pas endavant a Barcelona, però avui no s’ha millorat molt i demà sortirà de la última fila de la graella.

“Està sent un cap de setmana complicat però estic content de com estem fent el treball. Hem donat el màxim en un circuit que sempre se m ́ha donat malament des que vaig arribar a MotoGP. El temps en els cronòmetres ha estat bastant bo, ara només queda provant una parell de cosetes en el warp-up a veure si podem millorar per anar una mica més ràpid i aconseguir un bon resultat en carrera”.

“Estic decepcionat. Res del que hem provat ens ha ajudat a millorar i hem baixat molt poc els temps. La moto és molt difícil pilotar aquí a Assen i amb la posada a punt que tenim no podem anar més ràpidament. No estic content perquè estem molt lluny. Després del cap de setmana a Barcelona, on vem estar més a prop, altra vegada hem tornat enrere. Espero trobar alguna cosa demà al warm-up per poder donar guerra a la carrera”.