MotoGP GP d’Argentina – Termas de Río Hondo

Els pilots de l’equip Reale Avintia Racing, Tito Rabat i Xavi Simeon, ja estan a l’Argentina a punt per començar l’acció el divendres al Circuit de Termass de Rio Hondo.
L’espanyol Tito Rabat arriba amb moltes ganes després del seu gran debut amb Ducati a Qatar i està desitjant començar el treball en un circuit en el que sap el que és guanyar i, encara que fos en la categoria de Moto2 creu que podrà anar molt ràpid aquest cap de setmana, independentment de si la

carrera es disputa en sec o en mullat.
El seu company Xavier Simeon també arriba motivat i amb ganes a Termas. El novell en MotoGP encara el cap de setmana amb ganes de gaudir i seguir aprenent els secrets de la categoria reina. Però també vol fer un pas endavant per intentar estrenar el seu caseller de punts en un circuit en el que sap el que sent en pujar al podi. Simeon va ser segon en 2014 en Termas, precisament per darrere de Rabat.

“Arribo molt motivat i amb moltes ganes de fer una bona carrera. Després de com va ser en la cursa de Qatar vull seguir en la mateixa línia per poder donar un altre pas endavant amb la meva Ducati. Sembla que la previsió per al cap de setmana és d’aigua, així que m’agradaria poder demostrar que també sóc ràpid en aquestes condicions. Sobretot serà molt important mantenir la concentració, acabar la carrera i sumar més punts, com més millor r”.

“Després de debutar a MotoGP fa unes setmanes va arribar a l’Argentina disposat a millorar i seguir aprenent. El resultat en la meva primera cursa no va ser el somiat, però Termass és un circuit que m’agrada molt i crec que pot anar bé per a la Ducati i per al meu estil de pilotatge. Sóc conscient que no serà fàcil, però aquí em fixo com a objectiu estar al nivell dels altres rookies, i crec que no és una cosa impossible”.