MotoGP GP de Qatar – Losail International Circuit

El Campionat del Món de MotoGP 2018 ha començat avui al Circuit Internacional de Losail amb els primers entrenaments lliures de la temporada. El pilot espanyol de l’equip Reale Avintia Racing, Tito Rabat, ha començat molt fort. En la primera sessió de 45 minuts ha aconseguit entrar en el Top 10, però en el FP2, tot i millorar la seva millor volta en més de set dècimes de segon,

només li han faltat unes dècimes per poder passar el tall. Demà confia a poder donar un altre pas en el FP3 i passar directe a la Q2.
El seu company Xavier Simeon ha patit una mica per trobar el ritme en només dues sessions lliures, però el belga té clar que és el seu primer cap de setmana en MotoGP i no està preocupat. Encara té molt per aprendre i avui ha tingut una nova lliçó.

“M’he trobat molt bé i immediatament hem rodat més ràpid i amb bones sensacions. Hem fet diversos canvis en la posada a punt de la moto que m’han agradat molt i crec que per ser el primer dia no podem demanar més. Ens han faltat unes dècimes per passar a la Q2, però demà tindrem una altra oportunitat i apretarem al màxim per aconseguir-ho. però la veritat és que estem fent una bona feina i confio en poder aconseguir-ho, l’equip m’està ajudant molt i tinc un gran ‘feeling’ amb la moto”.

“Avui no he aconseguit trobar les mateixes sensacions que en el test, però no és una cosa que em preocupi i sabem el que hem de fer a partir d’ara. Ha estat el primer dia en condicions reals i es veu que amb només dues sessions de 45 minuts cal agafar ritme molt més ràpid i això és el que més m’ha costat avui. Hem de treballar per poder millorar la frenada i el punt en què cal tirar la moto, però sobretot m’he de concentrar en sortir i rodar ràpid des del principi per ser més competitiu. Això és el que intentarem demà”.