MotoGP GP de França – Le Mans

El primer dia de entrenaments lliures per al Gran Premi de França ha estat bastant positiu per als pilots de l’equip Reale Avintia Racing.
Tito Rabat ha tornat a destacar amb un gran ritme de carrera i ha acabat el duodécimo en les dues sessions. Una vegada més hem pogut veure lo apretat que està tot ,en la categoria de MotoGP amb els 16 pilots més ràpids en només 9 dècimes de segon. Demà Rabat espera millorar un mica més per poder passar directament a la Q2.

Per Simeon, el circuit de Le Mans és com un nou circuit. El rookie ha millorat els seus temps cada vegada que ha sortit a la pista, però encara no s’ha donat amb la millor posada a punt per a un traçat “stop and go” com és Le Mans. Demà espera donar un altre pas endavant i millorar la seva posició a la graella d’arribada del diumenge.

“Hem fet un bon treball, duodécimo pel dematí i hem repetit per la tarda. Però el millor és que hem anat millorant el ritme i les sensacions i tot està molt estret. Estem duodécimos, però a només 6 dècimes del més ràpid. Tenim les coses molt clares amb el posat a punt i els pneumàtics que hem de fer servir per a la carrera. Demà intentarem passar amb totes les nostres forces, encara que l’important sempre és la carrera. Cal millorar la volta ràpida i la sortida, però estem en això i veiem com va demà”.

“El primer dia a Le Mans ha estat per a mi com el primer dia a l’escola. Com en Austin, al ser una pista en la que no havia rodat amb la MotoGP, m’ha costat una mica més de prendre les referències i la traça bona amb aquest moto. Però deixant de banda això, crec que hem donat un pas cap a davant i encara que no estava còmode amb la posada a punt de la moto, hem anat millorant en cada sortida a pista. Encara no puc apretar fort entrant a les corbes i no puc aixecar abans, amb el que faig més metres i perdro una mica. Ara estudiarem tot per poder millorar bastant demà “.