Héctor Barberá i Loris Baz sortiran demà al Gran Premi de San Marino des de la cinquena línia de la graella després de classificar-se 13è i 15è en els entrenaments cronometrats disputats avui al circuit de Misano Marco Simoncelli.
L’espanyol ha patit una forta caiguda durant el FP4 i ha sortit als cronometrats

amb la seva segona moto. En el seu primer atac al crono s’ha quedat a prop i en el segon només li ha faltat una dècima de segon per passar el tall a la Q2. El seu company al Reale Avintia, Loris Baz, ha acabat a només 26 mil·lèsimes de segon de Barberà i sortirà dos llocs més enrere en la mateixa línia.

Els pilots de MotoGP han gaudit d’un altre dia de sol i calor al circuit de Misano, però demà les previsions són de pluja per a la carrera. Si es compleixen, Barberá i Baz esperen poder lluitar per acabar entre els deu primers i, si finalment la carrera és en sec, l’objectiu serà sumar punts per al campionat.

“Hem estat a prop però ens ha faltat una mica per poder entrar a la Q2 i hem acabat en la posició 12 + 1. Al FP4 he patit una caiguda en un punt on porto perdent una mica aquest cap de setmana, he intentat fer la corba d’una altra manera, m’he pujat una mica al piano i he caigut. De totes maneres no hem sortir malament, segueixo arrossegant els mateixos problemes de tot l’any i quan freno entrant al revolt tinc molt ‘chattering’. Demà espero fer una bona carrera i el meu objectiu si no plou és estar entre els deu primers. I si com tot apunta plou, podrem aspirar a alguna cosa més “.

“A la Q1 esperava poder estar més amunt, però al meu segon atac no he trobat cap roda i al final ens hem quedat bastant a prop. Però en general el dia ha anat bastant bé i crec que tenim bon ritme per a la carrera. A les ràpides ens costa moltíssim perquè aquesta moto estava dissenyada per anar amb ales i en les ràpides no hi ha cap suport de la roda davantera. He salvat diverses caigudes en aquest punt i la veritat és que fa por en un lloc on vas gairebé a 300 km / h. Veurem si demà plou i fins on podem arribar “.