MotoGP GP d’Espanya – Circuit Ángel Nieto

Els pilots de l’equip Reale Avintia Racing, Tito Rabat i Xavier Simeon, han sortit de Jerez sense el resultat esperat en un cap de setmana molt complicat. Amb temperatures molt més altes i condicions molt diferents a les del test del passat mes de novembre, Tito Rabat no ha trobat en tot el cap de setmana bones

sensacions amb la seva moto. A més, la sortida des de la sisena línia de la graella no ha estat bona i l’espanyol ha perdut diverses posicions que després li ha costat molt recuperar. L’únic punt positiu per Rabat en el Gran Premi d’Espanya, és que amb el seu 14è lloc, segueix entre els deu primers en la classificació provisional del campionat després de quatre carreres.

Xavier Simeon va arribar a Jerez disposat a estrenar el seu caseller de punts. El belga ha anat donant passos cada dia en els lliures, però mai ha arribat a trobar una posada a punt que li permetrà anar més còmode i això s’ha vist reflectit en la carrera. Però Simeon ha acabat una altra carrera més i ha acumulat més experiència.

Demà dilluns, els pilots de Reale Avintia Racing disposaran d’un dia d’entrenaments, on esperen trobar solucions per al GP de França, el qual tindrà lloc a Le Mans aquí a dues setmanes.

“Ha estat un cap de setmana complicat. Pensava que en cursa m’aniria millor, però no ha pogut ser. La sortida no ha anat bé i després tenia un ‘feeling’ extrany, pel que he optat per quedar-me on era. No podia anar més ràpid, però ha estat una llàstima que hagi anat malament en la primera cursa a casa. Demà tenim un dia de test i així analitzarem el què ha passat. Tinc ganes de fer el test i sobretot de girar full i arribar a Le Mans”.

“Ha estat una cursa molt difícil perquè hem anat empitjorant. No teníem el ritme que esperàvem. Amb el canvi de coses per arreglar el problema de l’adherència, l’hem empitjorat. No he gaudit per a res. En cap moment he pogut lluitar per fer alguna cosa bona. El positiu és que he mantingut un ritme constant durant tota la carrera i hem agafat experiència.”