MotoGP GP de França – Le Mans

Els pilots de l’equip Reale Avintia Racing, Tito Rabat i Xavier Simeon, arriben aquest cap de setmana a Le Mans per disputar la cinquena cita del Campionat del Món de MotoGP 2018.
Rabat, que a Jerez no va poder demostrar el seu potencial després d’una mala sortida, arriba a França disposat a posar en pràctica tot el que s’ha après a la prova realitzada el dilluns després del Gran Premi d’Espanya. Amb el seu Ducati a punt i moltes ganes, el espanyol vol tornar a estar en el top 10 de Le Mans.

Per Simeon, el Gran Premi de França és gairebé la seva carrera a casa. El novençà de MotoGP comptarà amb el suport de milers d’aficionats arribats des de Bélgica per veure’l sobre la Ducati del Reale Avintia Racing.

La previsió climatològica per a la fi de setmana és bona, amb sol des del divendres, una mica poc usual a Le Mans.

“Després de la carrera de Jerez, que no va sortir com esperàvem i no vam acabar satisfet, el dilluns vam fer una test on vam veure i millorar moltes coses. Per això arribo a Le Mans molt confiat, a més sembla que farà bon temps, encara que Les previsions sempre sempre són canviants. És un circuit que m’agrada molt i crec que el meva Ducati pot anar molt bé. Serà important tornar a començar el camí de les primeres carreres, aconseguir una bona classificació el dissabte i una bona sortida el diumenge. Si ho fem bé això, segur que podrem fer una gran carrera”.

“Le Mans és per a mi com el Gran Premi a casa, està al costat de Bélgica i és un circuit que m’agrada molt. Però com en tots els circuits aquest any arribem sense experiència, així que en les primeres sessions tindrem que descobrir-lo, encara que espero trobar ritme molt més ràpid. L’objectiu serà fer-ho bé en els cronometrats i apropar-nos com ho vam fer a la prova post carrera de Jerez. He entrenar fort aquesta setmana per arribar al màxim a Le Mans i lluitar des del divendres per estar més amunt”.