MotoGP GP de les Amèriques – COTA

El Campionat del Món de MotoGP arriba aquest cap de setmana a Austin per disputar la tercera cita de la temporada en el espectacular Circuit de les Amèriques. El pilot de Reale Avintia Racing, Tito Rabat, arriba als Estats Units amb la moral per els nuvols després de completar a Argentina el seu millor cap de setmana des que va arribar a MotoGP. L’ex campió del món de Moto2 espera donar-se un pas més a Austin, una pista que en les últimes temporades se li havia travat , però en la qual confia en fer-ho bé seguint la línia de treball de Qatar i Termes.

Per al seu company Xavier Simeon, el Gran Premi de les Amèriques serà una nova oportunitat per seguir aprenent i progressant en la categoria de MotoGP. A l’Argentina el dissabte va ser el millor novell en els cronometrats i, a Texas espera seguir millorant per lluitar pels punts el diumenge.

“Estic molt content per la forma en què hem arrencat el Mundial i arribo súper motivat a la tercera carrera de l’any a Texas. Austin és una pista que m’agrada molt, té corbes ràpides, lentes, rectes, bèsties molt bèsties i la veritat és que és un gran repte per a mi, perquè els dos anys que he corregut a MotoGP no van anar molt bé, però confio que amb la meva Ducati podrem ser molt més competitius. Cal seguir amb els peus en el terra i amb les mateixas ganes “.

“Arribo a Austin molt motivat i amb moltes ganes. És una pista que en el passat sempre m’ha anat bé, però amb la Ducati de MotoGP serà molt diferent. El cap de setmana a Argentina va ser a més i vull seguir en la mateixa línia per millorar, està cada vegada més a prop de la zona de punts i aprofitar cada oportunitat per seguir aprenent els secrets de la categoría reina.”