MotoGP GP de Qatar – Losail International Circuit

El vent i la sorra han estat protagonistes en el segon dia d’entrenaments del Gran Premi de Qatar. Durant el FP3 ha estat molt complicat millorar per als pilots del Reale Avintia Racing. Però ni Tito Rabat, ni Xavier Simeon han tirat la tovallola i han seguit treballant dur per arribar preparats a la primera cursa de la temporada.

L’ex campió del món de Moto2 confia en el seu ritme de carrera per poder estar lluitant per les deu primeres places en el primer Gran Premi de l’any. Té clara la posada a punt, els pneumàtics i està desitjant debutar amb el Reale Avintia Racing i la seva Ducati GP17.

Per al ‘rookie’ Simeon el dia ha anat millor. Ha acabat una altra vegada enrere, però molt a prop dels seus rivals i té ritme per poder lluitar per recuperar posicions en la cursa a 22 voltes de demà, la seva primera en la categoria reina.

“Avui ha estat un dia una mica difícil per a nosaltres, però ens ha fet treure bones conclusions per a la carrera de demà. Amb la caiguda en el FP3 he perdut una mica la concentració, però després hem aconseguit treballar bé. En els cronometrats ens ha faltat retallar alguna dècima i així hauriem pogut estar en una posició correcta, però hem donat amb una bona posada a punt per a la moto i ara toca estar centrats per demà. La clau de la cursa serà fer una bona sortida per a poder optar a lluitar per acabar entre els deu primers”.

“La qualificació ha anat molt millor que ahir. Les sensacions han millorat amb els canvis que s’han fet avui. Però estic una mica frustrat perquè m’esperava rodar més ràpid que en el test i al final no ho he aconseguit. En condicions reals del cap de setmana, amb molt poques voltes, cal tenir un ritme més ràpid i no cal perdre el temps. He de treballar molt per estar llest per fer un bon temps en el moment just i treure el millor del que tenim. De tota manera, amb pneumàtics usats, he fet un ritme en el FP4 bastant bo i crec que amb això podré fer una bona carrera demà”.