MotoGP GP d’Espanya – Circuit de Jerez

Els pilots de l’equip Reale Avintia Racing, Tito Rabat i Xavier Simeon, ja van camí de Jerez per disputar la quarta cita del Campionat del Món de MotoGP 2018. El Gran Premi d’Espanya serà a més la primera cursa en sòl europeu després de passar per Qatar, Argentina i Estats Units.

Tito Rabat arriba pletòric a la seva carrera de casa, el pilot del Reale Avintia Racing ocupa la novena posició en la provisional del campionat gràcies als seus bons resultats en les tres primeres carreres. Cada vegada està més còmode amb la seva nova moto i amb el seu equip tècnic. A Jerez, un circuit que coneix bé i en què ja ha rodat amb la seva Ducati GP17, Tito espera poder donar guerra.

Per al rookie Xavier Simeon al circuit de Jerez tampoc serà nou, el belga va realitzar un test molt positiu a la pista andalusa el passat mes de novembre i aquest cap de setmana espera poder lluitar des de divendres per entrar en els punts. No serà senzill, perquè la categoria de Moto GP té un nivell altíssim aquesta temporada, però Simeon cada vegada està més a prop ia Jerez vol donar un altre pas endavant.

“Hem començat la temporada molt bé i estic molt content per com han anat les tres primeres carreres. Ara arribem a Europa amb circuits més petits i més tècnics, així que a veure què tal se’ns dóna. Arribo a Jerez al 100% amb ganes de fer-ho molt bé, el test que vam fer al novembre va anar bastant bé, així que començarem amb una bona base. Córrer a casa sempre et dóna un plus per l’afició, així que caldrà donar-ho tot per poder oferir-los un bon resultat”.

“Si fem balanç de les meves tres primeres carreres en MotoGP crec que el resultat és positiu. Hem après molt, a posar la moto a punt en poc temps i aprofitar els 45 minuts dels lliures, hem pres decisions amb els pneumàtics que de vegades han funcionat i altres no, i hem anat donant passos amb la moto i amb el meu estil de pilotatge. Ara arribem a Jerez, un circuit que ja conec amb la MotoGP i on vull millorar més per poder fer un bon resultat diumenge”.