Reale Avintia Racing- GP de França – Circuit de Le Mans

L’equip Reale Avintia Racing surt de França amb mal gust de boca. Fins avui diumenge tot havia anat molt bé per a Tito Rabat qui després de passar a la Q2

ahir sortia onzè. El pilot espanyol ha sortit molt bé i en la primera volta estava desè per darrere de Pedrosa i Rins. Però Tito s’ha vist tan fort que ha volgut atacar als seus compatriotes a la segona volta i s’ha anat a terra. Rabat ha aixecat la seva moto i ha seguit en pista, però alguna cosa no anava bé i finalment ha pres el camí dels boxes.

El seu company Xavier Simeon sí que ha acabat la carrera, però amb molt dolor en el seu avantbraç dret. Una llàstima perquè el belga es trobava còmode amb la moto i lluitant amb l’últim grup.
Aquesta setmana passarà per l’Hospital Universitari Quiron Dexeus per passar consulta amb el Dr. Xavier Mir, qui valorarà si cal intervenir.

L’equip Reale Avintia Racing viatjarà directe a Barcelona per realitzar un test de Michelin dimarts al Circuit, el quin ha estat totalment reasfaltat i compta amb un nou traçat.

“És una pena, perquè ha estat una carrera en què he patit moltíssim amb l’avantbraç dret i no he pogut pilotar bé la meva moto. Després de cinc o sis voltes anava patint i és una llàstima perquè després del warm up havíem fet un pas endavant, em trobava molt a gust amb la moto i durant les primeres voltes podia atacar i estar amb el grup. Però després amb el problema de l’avantbraç he anat contant cada volta fins a creuar la meta. Anem a buscar una solució per al que resta de temporada, perquè hem millorat amb la moto i hem de seguir aquesta línia.”

“Aquesta vegada he sortit molt bé, he fet una gran primera volta, he recuperat una posició i em trobava molt còmode amb la moto. Anava tan bé que veia que podia amb Dani i amb Rins que estaven davant. En comptes de pensar que estava en una bona posició i quedava tota la carrera per davant, volia passar-los. En un revolt s’han anat llargs els dos, els volia passar i en la següent revolt he canviat la trajectòria, he frenat més del compte i he caigut. Vull demanar disculpes a l’equip perquè tenia una gran moto i l’oportunitat de fer una bona carrera, però l’he fastiguejat. Ara farem un test a Barcelona i a Mugello al màxim.”