Presentació – Reale Seguros (Madrid)

L’equip Reale Avintia Racing amb els seus pilots de MotoGP al capdavant, Tito Rabat i Xavier Simeon, ha presentat avui a la seu de Reale Seguros a Madrid el seu ambiciós projecte esportiu per a la temporada 2018. Un projecte que comença amb l’European Talent Cup, passant pel World Junior Cup FIM CEV de Moto3 i Moto2 i culmina en MotoGP, Reale Avintia Racing estarà present en totes les categories, de la base al cim, del motociclisme de velocitat.

La presentadora Ainhoa Arbizu ha estat l’encarregada de conduir l’acte que, també ha comptat amb la presència de la resta de pilots de l’equip. Al costat de Tito Rabat i Xavi Simeon, han pujat a l’escenari, el belga Livio Loi, que competirà en el Campionat del Món de Moto3 amb KTM, els nois del FIM CEV amb Vicente Pérez, Andreas Pérez i l’italià Andrea Cavaliere, a més dels petits de l’European Talent Cup amb Carlos Tatay, Adrían Huertas i Iker García Abella. No ha pogut assistir Barry Baltus en no poder saltar-se el col·legi i tampoc Xavi Cardelus, qui defensarà els colors de l’equip en el FIM CEV de Moto2 i participarà en diverses proves del Mundial de Moto2 aquesta temporada. No podia falta el propietari de l’escuderia Raúl Romero, així com els consellers delegats de Reale Seguros i el Grup Avintia, Ignacio Mariscal i Antonio Martín, que han acompanyat els pilots per desvetllar la nova decoració de les motos, les autèntiques protagonistes d’aquesta presentació.

“La presentació ha anat bé i la nova decoració de la moto és una passada. Ja estem preparats per començar el Mundial a Qatar la setmana que ve i no veig l’hora de començar els primers entrenaments lliures. En aquest equip em trobo a casa i des del primer moment m’ha agradat molt la meva Ducati GP17. Ara només toca esperar que s’apagui el semàfor vermell a Qatar”.

“La pretemporada ha anat molt bé i he pogut aprendre moltes coses de MotoGP gràcies a l’equip. La nova moto és molt bonica i la presentació de l’equip ha estat a l’altura del projecte. En uns dies ja estarem a Qatar sota els focus i llavors començarà el bo. L’important és que estem preparats per començar i donar molt gas”.

“Estic molt content per com ha anat la pretemporada. El temps no ens ha acompanyat tot el que ens hauria agradat, però crec que arribem preparats a Qatar. L’equip és molt professional i jo m’he adaptat bastant ràpid a la KTM. En uns dies veurem realment on som i fins on podem arribar”.