MotoGP GP d’Argentina – Termas de Río Hondo

El pilot de l’equip Reale Avintia Racing, Tito Rabat, ha començat molt fort el primer dia d’entrenaments lliures al Circuit de Termas de Rio Hondo. L’espanyol ha acabat el dia amb el quart millor temps en la combinada de temps i amb

molt bones sensacions sobre la seva Ducati GP17 a la pista Argentina. Rabat ha començat amb calma al matí quan les condicions de la pista no eren perfectes perquè encara estava molt bruta. A la tarda tot s’ha retardat a causa d’un petita tempesta i, encara que el vent ha bufat amb força, Rabat ha seguit apretant fort per acabar el primer dia quart i com a millor Ducati.

Per al seu company Xavier Simeon el primer dia a Termas ha estat també positiu. Si mirem la posició final no ho sembla, però el ‘rookie’ belga ha millorat molt les seves sensacions amb la Ducati i cada vegada pilota més natural. De fet, al matí ha acabat per davant d’un altre novells en MotoGP, però a la tarda amb la pluja i menys temps en pista no ha pogut millorar els seus temps.

“Hem començat molt bé el dia i hem aconseguit tenir ritmes òptims, a més d’una bona volta ràpida. A la primera sessió d’entrenaments la pista estava una mica bruta, però aquesta tarda a la segona la pista estava gairebé perfecta. Estic molt content amb el dia, amb la Ducati i l’equip. Ara ens hem de centrar en el crono de demà, per fer un bon resultat i sortir el més amunt possible diumenge. A la cursa, que és el més import, hem de concentrar-nos en sortir bé. Hem de treballar en la durada dels pneumàtics i anar una mica més ràpids.”

“Aquest matí ha anat molt bé i estava molt content amb les sensacions. He intentat alliberar-me una mica, rodar amb el meu instint i el que vaig aprendre a Qatar. I la veritat és que he aconseguit divertir-me. Aquesta tarda les condicions eren una mica més difícils perquè la pista, amb l’aigua no tenia bona agafada. A més hem trigat a sortir per la pluja i no he tingut temps per agafar un bon ritme. al final el temps ha estat igual que al del matí, però les sensacions no han estat tan bones perquè no tenia el mateix adherència. Però crec que hem fet un pas endavant respecte a Qatar i això és el més positiu.”