Reale Avintia Racing – GP de França – Circuit de Le Mans

Tito Rabat ha aconseguit passar a la Q2 en el Gran Premi de França després de millorar els seus temps del primer dia al FP3 aquest dematí. Per la tarda ha demostrat un gran ritme de carrera en el FP4 i ha lluitat dur per millorar la seva ràpida tornada a la Q2. Finalment s’han classificat undécimo per a la graella d’entrada de demà , amb un cron d’1’32.049.

Les coses han estat molt positives avui dissabte per a l’equip Reale Avintia Racing, en una jornada que Tito Rabat ha lluitat fins al final.

Per la seva part Xavier Simeón, que cada dia se sent més còmode amb la Ducati, esperava treure més de la jornada d’avui. Encara així, Simeón confia en fer una bona carrera i poder brillar més que en les primeres carreres de la temporada.

Sorprendentemente, la previsió per a demà és de sol i de bona temperatura a Le Mans.

“Estem fent un bon cap de setmana i estic molt content, perquè estem de forma regular en les posicions de davant. Hem passat a la Q2, per primera vegada i per mèrit propi, sense seguir a ningú. En la Q2 sí que he anat darrere d’Andrea Dovizioso tot el temps. No he pogut millorar molt, però crec que si demà podem fer una sortida bona, la carrera també ho serà “.

“Ha anat un mica millor que ahir i estem contents. En els cronos, quan estava millorant,ens han tret la bandera vermella quan venia fent la meva millor volta. Al menys avui hem aconseguit ser la primera Ducati 2016, que és una cosa positiva. I, La diferència amb el primer és més alta que a Jerez, que per a mi no és bo. Demà espero estar molt concentrat i regular a la carrera per a aprofitar l’experiència i fer-ho millor “.