30/01/18 Sepang MotoGP Test – Sepang International Circuit

L’Equip Reale Avintia Racing deixa Malàsia amb molt bones sensacions després de tres dies d’entrenaments en que Tito Rabat i Xavi Simeon no han de deixat de progressar.

L’espanyol ha aconseguit aquesta matí donar varies voltes per sota dels dos minutsii ha arribat a estar al top 6. A la tarda el pla erra fer una simulació de carrera completa, però tampoc ha pogut ser finalment en caure en la novena de les vint voltes tenia programades. Però tot i això Rabat ha acabat molt satisfet després de acabar el test amb el 1 dotzè millor temps a 0.717s de Jorge Lorenzo, que avui ha volat baix volat amb la seva Ducati oficial a Sepang. Rabat esta desitjan yotnar a l’ acció dintre dues semanes a Tailàndia, on tindra lloc e Segon test oficial de tres dies en el nou circuit de Buriram.

El seu company al Reale Avintia Racing, Xavier Simeon, ha seguit amb el seu pla de Treball que una vegada més se ha centrat en progressar sobre la moto i adaptar el seu estil de pilotatge de la categoria de MotoGP. El Belga ha completat 30 voltes i ha aconseguit rodar en 2’00, que era un dels objectius que l’equip que se havia marcat abans de arribar a Malàisia. A demés els seus temps son similars a 1 el altres pilot de Moto2, entre ells , el Campió i el subcampió de la temporada passada. Per tant també per a Simeon el test de Sepang provar ha estat molt positiu.

“Ha estat un test molt positiu perquè he aconseguit anar l’rapidi amb moltbon ritme només jo sol, cada vegada em trobo més a gust amb la moto i el del meu equip de fet deun grandíssim treball durant els tresdies. A la tarda hem fet un simulacre de carrera, però m ́he caigut i no hem pogut acabar-lo. Lo bó és que sabem per que ha estat, ja ens va passar el primer dia i en la mateixa corba amb la goma migs devantera . Aquest pneumàtics no avisa, però com ja ho sabem tenim les coses clares per a la pròxima prova. Estic molt content de com han anat aquest test, amb el equip amb la moto i com jo em trobo físicament. Ara toca entrenar al màxim aquest dies pera posar-se a punt per Tailànda.”

“La veritat és que estic molt satisfet perquè hem anat pas a pas i cada dia he millorat els temps i i lo que és mes Important, que he millorat les meves sensacions amb la moto. Per primera vegada que he pogut fer canvi en la posada a punt, entendre la moto, i com és pilota. Això també a mi m’ha permès concentrar-me en la conducció i aquí es una pista complicada que hem aconseguit rodar en 2’00 que no està gens malament per a ser la meva primera en Sepang amb una MotoGP. m ́he trobat molt bé amb l’equip i també m ́han donat molt bones Indicacions. També Rubén (Xaus) m ́ha ajudat moltíssim i amb la seva experiència he avançar molt ràpid i i al finals ens hem acostat als altres “ rookies”. Ara a seguir treballant a casa per a tornar a començar a Tailàndia on ho hem deixat aquí.”