L’equip Reale Avintia Racing hi ha s ́ha posat de camí a Motegi per disputar la 15a prova del Campionat del Món de MotoGP i la primera de tres carreres consecutives que tindran lloc al Japó, Austràlia i Malàisia.

Héctor Barberá i Loris Baz afronten el final del campionat amb molta il·lusió i amb el ferm objectiu d’aconseguir un bon resultat amb el qual acomiadar-se de la categoria de MotoGP i del Reale Avintia Racing. Motegi serà la seva primera oportunitat i tots dos confien a poder treure partit de la gran potència del motor V4 de les seves Ducati Desmosedici GP.

La climatologia tornarà a ser clau, amb pluges previstes per al cap de setmana al circuit japonès. Encara que això pot venir bé a Barberá i Baz, que han demostrat en més d’una ocasió la seva habilitat per anar de pressa en condicions de mullat.

“A Aragó no van anar bé les coses, però començament la gira asiàtica amb moltes ganes i molt motivat. Només em queden quatre carreres en MotoGP i vull gaudir-les al màxim, però per això hem de treballar bé amb la moto per treure-li tot el potencial. Crec que en tenir clar que l’any que ve seré a Moto2, aquestes últimes carreres amb el meu equip poden anar millor, perquè ja no tinc la pressió de fer-ho bé, si o si. Motegi és un circuit que sempre se m’ha donat bé i compta amb moltes acceleracions fortes, que són el punt fort de la nostra moto. Estic desitjant començar”.

“Han estat tres setmanes en què he estat tranquil, però alhora he estat treballant per buscar les millors opcions per a l’any que ve en Superbike. Però ara toca centrar-se en el que queda de campionat a MotoGP començant per aquestes tres carreres consecutives que tenim al Japó, Austràlia i Malàisia. El meu objectiu és millorar tot el que puguem per tornar a puntuar, cosa que no hem aconseguit en les dues últimes carreres. Motegi crec que és un circuit que ens pot anar força bé per les característiques de la nostra moto. Veurem com està el temps però arribo amb confiança a poder fer-ho bé”.