Reale Avintia Academy – GP de les Amèriques – COTA

Livio Loi va acabar ahir decebut en els cronometrats amb el seu 26a posició, però el pilot belga del Reale Avintia Academy confiava molt en el seu ritme de carrera. El més important era fer una bona sortida i ho ha aconseguit. En només dues voltes ja estava 14o i a falta de sis o set volta ha arribat fins a la sisena posició. Però quan ja tenia a tir al grup de cap, ha tingut un problema amb el fre davanter i finalment ha acabat en desena posició.

Un gran resultat tenint en compte les circumstàncies i, sens dubte, una bona lliçó per al Reale Avintia Academy i el pilot belga que esperen fer un pas més quan el Mundial torni a Europa.
El Campionat del Món de Moto3 viatjarà ara a Espanya, on tindrà lloc la quarta cita de la temporada al Circuit de Jerez del 4 al 6 de maig.

“Ha estat una cursa molt boja perquè he hagut de sortir des de l’última línia de graella i calia fer un gran treball. Estava a punt per lluitar i, en un punt, he arribat a estar a la sisena posició. Estava amb el grup de cap però he tingut problemes amb el fre davanter en les últimes sis voltes i no podia frenar molt fort. Ha estat una bona carrera, però sense aquest petit problema, penso que el podria haver fet millor. Vull agrair el dur treball que ha fet el meu equip i també a Zelos, el meu espònsor. La propera cita serà al Gran Premi d’Espanya i caldrà fer-ho molt bé a la “casa” de l’equip.”