Les condicions que s’han donat avui al traçat de Losail no han estat les més adequades per LivioLoi i Reale Avintia Academy, que s’han hagut de conformar amb una sisena línia en graella per a la cursa primera cursa de la temporada 2018.

El pilot belga tenia com a objectiu donar un pas més en la sessió d’entrenaments de classificació, i així poder situar-se entre els deu primers. Però el vent i les males condicions de la pista han impedit a Livio sentir-se còmode amb la seva KTM i avançar en la recerca de la posada a punt més adequada.

Totes les expectatives de l’equip estan centrades en el warm-up, on esperen poder trobar alguna cosa que els permeti fer un pas endavant i començar la temporada amb una bona carrera.

“El final de la sessió classificatòria no ha estat fàcil i tampoc les condicions de la pista eren les òptimes; el temps que he marcat al final de la sessió no ha estat el que s’esperava. Demà podem fer una millora en la posada a punt de la moto durant el warm-up i, serà important aconseguir-ho. En carrera normalment

hi ha un grup gran, així que espero fer un pas per sentir-me més còmode amb la moto i intentar estar al top ten,”