Reale Avintia Academy i Livio Loi han començat amb bon peu el Gran Premi de Qatar de Moto3, situant-se amb un temps de 2’07.329, a la tretzena posició de la classificació combinada de divendres.

El pilot belga s’ha centrat durant la primera jornada d’entrenaments lliures, en mirar els punts importants per poder evolucionar amb la seva KTM.
Livio es troba bastant satisfet amb el treball realitzat en el primer dia de Losail i confia en demà, per donar últim encaixada i sortir el diumenge dins de les deu primeres posicions en graella.

“El dia ha anat bé. Hem donat moltes voltes amb pneumàtics usats per veure en què podem millorar, perquè hem estat esforçant-nos en aquests punts. Hem estat intentant trobar la millor adherència amb pneumàtics usats. Al final he pogut fer un bon temps, però hem d’esperar als últims lliures de demà per fer un pas més. Després a la Qualifying cal empènyer prou per poder estar dins de les tres primeres línies de graella; això és un punt important per a la carrera.”