IRTA Moto3 Test – Circuito de Jerez

El pilot de l’equip Reale Avintia Academy, Livio Loi, ha completat amb èxit altres tres dies de entrenaments de pretemporada al circuit de Jerez. L’equip ha treballat molt amb els tècnics de KTM per adaptar els reglatges de la moto a les necessitats de Loi i durant els tres dies ha pogut provar moltes coses a la moto.

Encara que la seva posició final en la classificació no ho reflecteix, el ritme de carrera ha estat molt bo i només el segon dia Livio va sortir a buscar una volta ràpida. Durant les tres jornades ha treballat amb pneumàtics de carrera per guanyar ritme i confiança i, en general, ha estat un assaig molt productiu en el qual l’equip ha pogut treure moltes conclusions per millorar encara més quan tornin a Jerez a primers de març

“Hem finalitzat els tres dies de prova a Jerez i penso que podem estar contents amb les passes endavant que hem realitzat en aquests entrenaments, hem pogut provar moltes coses diferents a la moto i hem fet bons temps, però sobretot molt constants. En general em veig satisfet, encara hem de trobar una mica més d’adherència en el darrere del tren, perquè és on més estem patint, però una vegada que ho solucionem, crec que podem ser molt forts i està al davant. No estem molt lluny dels primers i hem fet un gran treball. Ja estic desitjant tornar a Jerez per a la darrer test de la pretemporada “.