Reale Avintia Academy 77 – GP de la Rep. Txeca – Brno

L’equip Reale Avintia Academy 77 i Vicente Pérez ja estan camí de la República Txeca per començar a Brno la segona meitat de la temporada, encara que per al valencià, realment serà la seva segona carrera al Mundial, ja que va entrar en l’equip com a substitut de Livi Loi en l’última prova disputada a Alemanya.

Per a Vicente el circuit txec de 5,3 quilòmetres serà un nou desafiament amb les seves contínues pujades desnivells, xicanes i una amplada de pista que, en Moto3 permet moltes traçades.
El pilot de Cullera comptarà en amb algunes peces d’evolució en la seva KTM que provarà per primera vegada el primer entrenament lliure de divendres, el FP1. Com a Sachsenring l’objectiu serà aprendre molt i millorar per lluitar pels punts diumenge.

“Arribo a Brno molt motivat i amb moltíssimes ganes d’aprendre. Per a aquesta cursa tindrem un nou xassís de KTM que, crec que em pot ajudar bastant. Estic desitjant que arribi el divendres per començar a treballar amb l’equip. La meva meta serà aprendre tot el que pugui i diumenge intentar lluitar per entrar en els punts, així arribarem a Àustria amb més confiança.”