SS2: 162km

SS3: 184.8km

ALFAMBRA: Avui han tingut lloc les dues primeres etapes especials de la “Baja Aragón” i en Xevi Pons ha tornat a demostrar el seu talent al volant del Ford Ranger d’Esponsorama i South Racing en acabar el dia cinquè a la general. Al matí Pons ha volat en els primers quilòmetres, marcant el ritme del raid en alguns punts. Però s’ha vist una mica endarrerit després de patir un petit tomb, que ha provocat danys al parabrisa davanter del seu Ford Ranger. Tot i així ha estat cinquè, completat els 162 quilòmetres de l’especial en 2’10 “56 cedint 1 minut i 27 segon amb el primer.

A la tercera especial, en Pons ha començat bé, però una punxada gairebé al final l’ha penalitzat més del compte. Al final, i després de completar 184.8 quilòmetres, ha arribat a la meta amb un temps de 2’33 “12 amb el qual es manté cinquè a la general a 7 minuts i 45 segons de en Sainz.

“Aquest matí ha anat molt bé, en els dos primers parcials, fins al quilòmetre 100 o 120, estàvem davant. Però després hem tingut una petita bolcada que ens ha penalitzat i hem acabat cinquens, “diu en Pons, que avui ha pogut confirmar la seva competitivitat en la “Baja Aragón”. “Aquesta tarda ha anat tot bastant millor, però després al final hem punxat i hem trigat moltíssim a canviar la roda, gairebé tres minuts. Però en general estic content, perquè és la primera “Baja” que fem i estem més a prop de ritme que al Dakar. No m’esperava ser tan competitiu tenint en compte que aquí hi ha els màxims favorits del Dakar, en Carlos, en Nasser, en Nani, l’Orlando, l’Hirvonen… A més, en els parcials que hem anat bé hem arribat a anar primers. Tenint en compte que hem estrenat el cotxe fa res i que és la primera vegada que tinc en Sergio de copilot, estic súper content. I això no ha acabat, demà queda una altra especial i sortirem a per totes per veure fins on podem arribar. ”

El suport de Pons per a la “Baja Aragón” arriba de la mà d’Air Europa, Power Electronics i King Regal. South Racing compta amb el suport de Rudy Project, OMP, TW Steel, Gold Nutrition i Michelin.